Speltips Malmö – Mjällby 7/5: Toppmöte

Martin Efvergren Publicerat: 7 maj 2022

Malmö FF tar emot uppstickaren Mjällby AIF i den sjunde omgången av Allsvenskan. Matchen spelas lördagen den 7 maj 2022 med avspark kl 17.30.

Malmö – Mjällby

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Malmö FF är alltjämt obesegrade i Allsvenskan efter sex spelade matcher. Därtill har man endast släppt in ett enda mål så här långt. Offensivt sett har man dock betydligt mer att bevisa och man dras med en ganska diger skadelista.

MFF kommer nu från ett toppmöte på bortaplan mot Hammarby som slutade mållöst. Det blev en jämn och tät tillställning mellan två lag som av allt att döma kommer att strida om topplaceringar. Med tanke på att Malmö saknade, bland andra, Christiansen, Birmancevic och Kiese-Thelin samt Berget som tvingades utgå efter 20 minuter var det ändå ett helt okej resultat för skåningarna.

Nu väntar så ett nytt toppmöte då topplag är just vad Mjällby AIF är om vi tittar på den tidiga tabellen. De har tagit en poäng mer än MFF och Andreas Brännström och hands manskap har därmed fått en drömstart på säsongen.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1000 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Försvarsstarka lag

Det är inte direkt något stjärnspäckat lag som Brännström har till sitt förfogande, men de har sett oerhört stabila ut så här långt. Precis som i höstas är Mjällby defensivt välorganiserade och därtill har man utvecklat sitt passningsspel.

MAIF inledde säsongen med att besegra både Elfsborg och Djurgården. Därefter kom den enda förlust så här långt då man föll med 2-0 borta mot Hammarby. I söndags tog man så sin tredje raka hemmaseger mot Helsingborg efter att inhopparen Nwankwo avgjort med sitt 2-1-mål i den 83:e minuten.

Senast Malmö FF och Mjällby möttes var i oktober då Sölvesborgslaget vann med 1-0 i Malmö. Det första mötet på Strandvallen vann MFF med 2-0.

Trots att Mjällby vann senast de möttes och är före Malmö i tabellen så är det hemmalaget som gäller som klara favoriter. Ett rakt spel på att MFF vinner ger omkring 1.44 gånger insatsen.

Malmö har bara släppt in ett mål så här långt och Mjällby har hållit nollan i fyra av sina sex matcher. Utan tvekan har vi att göra med två försvarsstarka lag. MFF har mycket mer att ge offensivt sett, men skadeproblematiken och det man hittills har presterat pekar inte mot att man kommer att köra över detta Mjällby.

Det mesta talar för förstås ändå för att Malmö kommer att vinna den här matchen, men jag tror att Mjällby kommer att stå upp på ett bra sätt. Mitt spel blir att båda lagen inte gör mål till 1.71 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100% upp till 1000 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM – Nej
Odds: 1.71
Bolag: Bethard
Spelstopp: 17:30, lördag 7 maj 2022
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: