Speltips Mjällby – Djurgården 10/4: Tuff nöt att knäcka

Axel Sjödin Publicerat: 10 april 2022

Mjällby välkomnar Djurgården till Strandvallen efter att båda lagen plockade varsin trepoängare i premiären.

Mjällby - Djurgården

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Djurgården tog en förväntad, men kanske något skakig seger, hemma mot Degerfors förra helgen. Mer överraskande var det att Mjällby åkte till Borås och återvände hem med tre poäng efter att ha besegrat Elfsborg med 2-0.

Det var en relativt chansfattig match på Borås Arena där Mjällby drog det längsta strået efter en väldigt stabil defensiv insats. De lyckades hålla ett toppmotstånd borta från farliga målchanser under hela matchen och trots att de har tappat flera defensiva kuggar samt sin tränare Anders Torstensson sedan förra säsongen så såg premiären lovande ut.

De lär inte ändra på mycket inför den kommande matchen mot Djurgården där deras defensiv kommer att vara nyckeln till eventuell framgång. De lär ha sett hur Degerfors kunde ställa till problem för det stockholmska topplaget och lär ta med sig det inför matchen.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Djurgården har det ofta tufft på gräs

Djurgården tog som sagt upp en förväntad trepoängare mot Degerfors, men hade trots allt delvis problem med det förväntade bottenmotståndet. Men Djurgården ser väldigt starka ut på papperet i år och har väldigt stor potential med sina offensiva nyförvärv och anfallsglada ytterbackar.

Även deras andra match mot Mjällby är en de förväntas vinna. Men bortamatcher på gräs har inte varit Djurgårdens starkaste sida på senare tid. De tappade regelbundet poäng på gräs under den senare halvan av säsongen i fjol då deras kvicka anfallsspel hemma på Tele2 inte riktigt går lika lätt på annat underlag.

Strandvallen sägs dock vara i bra skick inför matchen, men det lär inte bli en lätt match för det. Både Sead Haksabanovic och Isak Hien sägs dessutom vara frågetecken inför söndagens match, vilket såklart hade varit ett avbräck. Men Djurgården har en bred trupp och det lär nog inte vara den avgörande faktorn här.

Victor Edvardsen såg bra ut i premiären för sin nya klubb och stod för två mål mot Degerfors, men mot Mjällbys defensiv så förväntar jag mig en tuffare match. Med den matchplan som Mjällby lär gå in i matchen med samt Djurgårdens offensiva problem på gräs inräknat så tycker jag mig se ett bra spelvärde i underspelet här. Vi spelar därmed på under 2,5 mål för 1.79 hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1.79
Bolag: Expekt
Spelstopp: 17:30
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: