Speltips Mjällby – Malmö FF 24/7: Tufft spelschema

Axel Sjödin Publicerat: 24 juli 2021

Malmö besöker Mjällby på Strandvallen innan det bär av till Helsingfors för returen i Champions League-kvalet.

Mjällby - Malmö

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Matcher som dessa är alltid luriga att tippa, men ger också möjlighet att hitta en del fina spel då det inte heller är lätt att sätta odds. Malmö har haft ett tufft spelschema under hela juli där de spelat två gånger i veckan och det borde börja ta ut sin rätt vid det här laget.

De har klarat balansgången galant hittills med storsegrar mot både Sirius och Degerfors i de två senaste omgångarna av Allsvenskan samtidigt som de tagit sig förbi Riga i ett dubbelmöte och nu tagit ledningen mot HJK i öppningsmötet där. Matchen mot finska HJK var dock en jämn affär där de vann med 2-1 tillslut, ett farligt resultat inför returen då gästerna fick med sig sitt bortamål.

Med andra ord kommer Jon Dahl Tomasson att vilja ställa upp med bästa möjliga lag i Helsingfors och kommer säkerligen vara tvungen att vila lite spelare här mot Mjällby för att inte riskera att redan åka ut ur kvalspelet inför Champions League.

Malmö må ha en bred trupp, men när man varken vet vilka spelare som kommer att vilas eller hur hårt de kommer satsa mot Mjällby så blir det på förhand en väldigt svårläst match där Malmö mycket väl kan överskattas något av spelbolagen.

NYA KUNDER FÅR 100 KRONOR FREEBET Det svenskgrundade Mr Green är som alltid en stor spelare när det kommer till odds. För dig som ännu inte är kund får du nu chansen att få 100 kronor freebet som bonus, ifall spelet inte sitter får du pengarna tillbaka helt enkelt. Läs mer eller registrera dig här!

hämta bonus – 100 kronor freebet hos mr green!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Mjällby behöver poäng

Hemmalaget är inne i en tuff period och har inte vunnit på sex matcher. De tre senaste är dessutom alla förluster med uddamålet och sedan Allsvenskan startade upp igen har Mjällby inte tagit ett enda poäng.

Det är såklart inte rimligt att förvänta sig att Mjällby ska lyckas återupprepa fjolårets succésäsong, men de har definitivt mer att ge än vad de visat hittills på säsongen. De spelar ofta jämnt mot de flesta motståndare men har verkligen inte haft marginalerna på sin sida. Förutom i den tidiga matchen mot Hammarby där de förlorade med 0-2 så har de varken vunnit eller förlorat med mer än uddamålet.

Malmö är såklart i en helt annan klass än Mjällby, men deras tuffa spelschema och väldigt viktiga match på tisdag kan ge hemmalaget en chans att börja plocka poäng igen. I matchen mot IFK Göteborg senast var de inte långt ifrån att få med sig en pinne och jag tror att de kanske kan lyckas hemma på Strandvallen här.

För 2.28 gånger pengarna spelar vi därmed på dubbelchansen 1X här hos Mr Green och hoppas att Malmö helt har tankarna på tisdag när de gäster Mjällby.

  Rygga spelet hos Mr Green – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Dubbelchans 1X
Odds: 2.28
Bolag: Mr Green
Spelstopp: 15:00
TV:  Discovery+
Stream:  Discovery+

Jämför odds: