Speltips Mjällby – Örebro 29/11: Nådastöten

Axel Sjödin Publicerat: 29 november 2021

Mjällby tar emot nedflyttningsklara Örebro i sin sista hemmamatch på Strandvallen för säsongen.

Mjällby - Örebro

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Inget av lagen har med två omgångar kvar särskilt mycket att spela för då Mjällby i stort sett redan har säkrat sitt allsvenska kontrakt inför nästa säsong samtidigt som Örebro redan har varit klara för Superettan sedan ett par omgångar tillbaka.

Mjällby har under säsongens andra hälft stått för en av de mest imponerande prestationerna i ligan då de plötsligt fick spelet att sitta och kunde börja håva in poängen medan de inledde sin stadiga marsch uppåt i tabellen.

De har under hösten varit ett av ligans mest formstarka lag och de höll en väldigt fin svit på åtta matcher utan att släppa in mål där de mötte samtliga lag i den nuvarande topp fyra och där de slog såväl Elfsborg som Malmö inom loppet av en vecka.

Formen har kanske avtagit lite sedan dess, men de är trots allt fortfarande ett klart starkare lag än Örebro och har varit väldigt tuffa att möta på Strandvallen på senaste, så mycket tyder på att de kan kröna sin fina period med en sista vinst hemma i Blekinge innan det är dags för julledigheten.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Örebro väntar på nästa säsong

Gästerna har som sagt varit klara för nedflyttning sedan ett tag tillbaka och det finns inte mycket positivt att säga om varken deras spel eller energin kring klubben i nuläget. Supportrarna har svikit klubben i takt med deras prestationer har försämrats och känslan är att samtliga inblandade bara vill att säsongen ska ta slut så fort som möjligt.

I samband med att de flyttas ned till Superettan lär det dessutom vara ett flertal spelare som lär söka sin lycka någon annanstans och ÖSK är i nuläget ett sjunkande skepp. Motivationen lär med andra ord knappast vara på topp och det gör verkligen inte saken lättare ifall man ska åka till Strandvallen och försöka få med sig ett resultat.

Spelmässigt har Örebro varit riktigt svaga och Mjällby går in i måndagens match som tunga favoriter. Oddsen på den raka ettan är rätt låga, med all rätt, så för att krydda oddsen lite kör vi på Mjällby med -1.25 asian för 1.90 hos Expekt då hemmalaget mycket väl kan springa iväg med matchen såsom vi sett dem göra flera gånger under hösten.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Mjällby -1,25 asian
Odds: 1.90
Bolag: Expekt
Spelstopp: 19:00
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: