Speltips Norrköping – Djurgården 31/10: Öppen matchbild

Martin Efvergren Publicerat: 31 oktober 2022

IFK Norrköping tar emot Djurgårdens IF i den näst sista omgången av Allsvenskan. Matchen spelas måndagen den 31 oktober 2022 med avspark kl 19:10.

Norrköping - Djurgården

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

IFK Norrköping har inte lyft sig på något anmärkningsvärt sätt sedan Glen Riddersholm tog över rodret i augusti. Poängsnittet har dock höjts och man har hela tiden varit tydliga med att det kommer krävas tid och tålamod för att Peking ska bli ett topplag igen.

I måndags såg man ut att gå mot sin andra raka seger i bortamötet mot IFK Värnamo. Norrköping hade då ledningen med 1-0 fram till den 89:e minuten då hemmalaget kunde kvittera. I sin senaste hemmamatch kunde Norrköping besegra Helsingborg med 2-0 och har därmed två segrar och två kryss på sina fyra senaste hemmamatcher.

Totalt har IFK Norrköping tagit 33 poäng och med två matcher kvar att spela kan man som bäst bli tia.

Offensiv inriktning

Det blir, av allt att döma, inget SM-guld för Djurgården, men deras säsong är ändå en stor succé. I torsdags kunde man säkra gruppsegern i Conference League och det mesta talar för att man kommer att knipa andraplatsen i allsvenskan.

DIF har visserligen gjort ett par sämre insatser i allsvenskan under hösten, men i stort har man stått pall för det täta matchandet på ett föredömligt sätt. Att krafter fortfarande finns visade man också då man kunde vända 2-0 till seger med 2-3 i bortamötet mot Molde. Efter en svag första halvlek visade man mental styrka då man vände på steken i den andra.

På samma sätt vände man ju bortamatchen mot Malmö FF nyligen och förra helgen slog man Gif Sundsvall hemma med 4-0.

Norrköping och Djurgården möttes senast i april på Tele2 Arena och då vann de sistnämnda med 2-1. När de nu möts igen gäller Djurgården som favoriter, men det lär nog krävas att man är med från start den här gången. Att behöva vända 2-0-underlägen är nog inget som håller i längden.

Hursomhelst finner jag anledning att tro på en öppen matchbild här. Båda lagen är offensivt inriktade och i Djurgårdens fall har det gjorts över 2.5 mål i åtta av de tio senaste matcherna. Samtidigt lär inte Riddersholm ha några andra planer än att Snoka ska komma ut framåtlutade i den här matchen. Mitt spel blir därför att det kommer göras över 2.5 mål totalt till 1.70 gånger pengarna hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål
Odds: 1.70
Bolag: bet365
Spelstopp: 19:10, måndag 31 oktober 2022
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: