Speltips Norrköping – Elfsborg 31/10: Omgångens match

Axel Sjödin Publicerat: 31 oktober 2021

Norrköping tar emot Elfsborg i ett mycket spännande toppmöte från Allsvenskan under söndagseftermiddagen.

Norrköping - Elfsborg

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Elfsborg har på riktigt tagit sig in i guldstriden nu efter en rafflande omgång mitt i veckan. Guldstriden som främst såg ut att stå mellan de båda Stockholmsklubbarna Djurgården och AIK och nu tagit en ny vändning då det istället är Malmö och Elfsborg som toppar på 48 poäng, medan Djurgården och AIK båda sitter en poäng bakom.

Guldstriden kan inte bli bättre än såhär med fyra lag inblandade och fem omgångar kvar att spela. I vanlig ordning är också Elfsborg ofta bortglömda i sådana här sammanhang tills det inte längre går att ignorera dem.

De hade en rejäl svacka i slutet av september där de förlorade tre raka mot Östersund, Malmö och Mjällby, vilket gjorde att många skrev av dem helt som titelutmanare. Men Allsvenskan är inne i en konstig period där topplagen fortsätter att tappa poäng medan lagen inblandade i bottenstriden har radat upp trepoängare. Undantaget är Elfsborg som gått som tåget uppe i toppen med fyra raka segrar nu.

Sättet de vunnit på mot Djurgården, Sirius och Degerfors har varit imponerande och även om 2-1 borta mot Degerfors kanske inte är något man höjer på ögonbrynen för så är det precis sådana segrar som de andra lagen i titelstriden misslyckas med att ta i nuläget.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Norrköping har stannat av

Hemmalaget var också nyligen i en liknande form som Elfsborg där de hade fem vinster på sex matcher och där den sjätte matchen var ett kryss borta mot Malmö. Med tanke på hur de andra topplagen haltar sig fram i toppen så hade Norrköping mycket väl haft en chans att vara med i toppen ifall de inte hade fallit platt under de senaste tre omgångarna.

Den fina sviten bröts nämligen på ett bryskt vis genom en utklassning då de förlorade mot Häcken med 1-5. Därefter har de även förlorat mot AIK och nu senast tappade de en 2-0-ledning hemma mot Mjällby med tio minuter kvar där Amin Sarr kunde kvittera i den 96:e minuten. Ett väldigt tungt resultat såklart.

Peking borta är aldrig en lätt match, men som de visat under säsongen så kan de inte riktigt mäta sig med lagen som nu går för guld. Dessutom fick Samuel Adegbenro utgå skadad mot Mjällby och det är fortsatt oklart om han kommer att kunna spela mot Elfsborg nu på söndag eller inte.

Norrköping utan sin skytteligaledare är såklart inte alls lika vassa framåt, vilket i så fall skulle ge Elfsborg en klar fördel här. Men oavsett så känns Elfsborg som det klart vassaste laget i nuläget och boråsarna lär kliva in i den här matchen med väldigt gott självförtroende. Därmed spelar vi på Elfsborg med +0 asian för 2.04 hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Elfsborg +0 asian
Odds: 2.04
Bolag: Expekt
Spelstopp: 15:00
TV:  Discovery+
Stream:  Discovery+

Jämför odds: