Speltips Örebro – AIK 14/6: Favoritfall i premiären

Spelbloggare Publicerat: 9 juni 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Örebro SK borta på Behrn Arena blir knappast en walk in the park för AIK i den allsvenska premiäromgången. Vi tar därför ställning för skrällen, men i vilken form? Speltips och införrapport – allt här!

  Rygga speltipset hos bet365!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Mellanår för AIK?

Behrn Arena är en av kvällsanhalterna för Allsvenskans premiärsöndag och där ställs alltså Örebro SK mot AIK. En, vad vi menar, oviss match på förhand och med potential för att bli en spännande historia. Dessutom, som alltid, med extra stort intresse när en storklubb som AIK är i farten.

Kapaciteten finns i AIK, men snacket är som sådant att lite av ett mellanår kan vänta solnaiterna – där spelsystemet ska förändras, till mer offensivt inriktat och en form av 3-4-3-formation. Tränaren Rikard Norling har fått stanna och erhållit förtroendet för att vara den centrala delen i detta skifte. Kanske ska de vara nöjda om de plockar en plats ut i Europa?

Om vi ser till framförallt Malmö FF, Hammarby och Djurgården ser de, inför den allsvenska starten, starkare ut och det kan således bli tufft att utmana om titeln. Samtidigt ska en klubb som AIK aldrig räknas bort. Vi får se hur det hela tar sig – den långa försäsongen kan eventuellt ha varit till deras fördel här.

Örebro, då? Mittenmaterial, varken mer eller mindre. Lär inte ha slagkraften att utmana uppåt medan botten borde undvikas. Finns flera seriekonkurrenter med mindre kvalitet i deras trupper. Diskussionen är hur de kommer fixa offensiven utan Filip Rogic samt Carlos Strandberg, som både lämnar klubben. Jack Lahne, Erik Björndahl och Martin Broberg är spelare man hoppas ska kliva fram.

Värdet på ÖSK

Nytt system. En spelartrupp som inte ser bättre ut än förra året. Ganska identisk. Skador på Nabil Bahoui samt Kolbeinn Sigthorsson. Det är enkelt att argumentera emot det stora favoritskapet som AIK får axla av oddssättarna hos de olika spelbolagen. Värdet är på ÖSK!

Addera på detta att matchen spelas på Behrn Arena och således konstgräs – något som inte brukar vara gynnsamt för AIK. Förra årets identiska möte vann också Örebro med två mål mot ett och året dessförinnan slutade det oavgjort, 1-1.

Det finns absolut kvalitet i ÖSK och på hemmaplan, i en premiär, ska de ha toppchans till åtminstone en pinne.

Örebro SK +0,5 mål (asian handicap) – samma spel som dubbelchansen 1X, fast till bättre odds – synas till över dubbla insatsen hos Bet365.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 250 kr spelkrediter i bonus!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Örebro SK +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 2,03
Bolag: Bet365
Spelstopp: 17:30, söndag 14/6
TV: 
Stream:  dplay logo