Speltips Örebro – Djurgården 31/10: Chans att studsa tillbaka

Axel Sjödin Publicerat: 31 oktober 2021

Ett helt avhängigt Örebro ställs mot Djurgården som är i desperat behov av en trepoängare.

Örebro - Djurgården

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Djurgården har vid flera tillfällen under säsongen legat i pole position för att ta hem ligan i år, men de ser ut att snubbla vid mållinjen då deras insatser under oktober har lämnat mycket mer att önska.

På deras fyra senaste matcher har de vara vunnit en och förlorat tre, vilket såklart inte duger ifall man ska gå vinnande ur den här oerhört jämna titelstriden. Djurgården har bjudit in de andra lagen och ligger nu bakom både Malmö och Elfsborg i toppen. Det är dock bara en poäng som skiljer och Djurgården har fortfarande alla möjligheter att växla upp, men det har inte sett lovande ut.

Mötet mot IFK Göteborg tidigare i veckan var verkligen en tung förlust då de föll med 0-3 på Gamla Ullevi. Blåvitt stod för sin bästa match på säsongen och verkar äntligen ha nått en nivå som många hade förväntat sig långt tidigare in på säsongen. Djurgården blev utspelade taktiskt och i duellspelet och Göteborg förtjänade absolut att vinna som de gjorde.

Djurgården hade svårt att komma till målchanser senast, men ett mer akut problem är trots allt defensiven som har släppt in åtta mål på de senaste tre matcherna. Det är för dåligt om de ska gå för guld. Mot Kalmar fick de väldigt bra utdelning i första halvlek, men trots det lyckades Kalmar ändå göra det spännande och känslan var att Djurgården kom undan med sin enda seger i oktober.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Örebro är sämst i ligan i nuläget

Matchen mot Örebro presenterar i alla fall en perfekt möjlighet för Djurgården att hitta tillbaka till vinnarspåret och bygga upp lite självförtroende inför de avslutande omgångarna. Örebro känns nämligen som det klart sämsta laget i ligan just nu och är, trots Marcus Lantz inträde på tränarbänken, helt under isen.

Superettan kommer allt närmare för hemmalaget och det lär inte dröja länge förrän nedflyttningen är matematiskt säkerställd. De lyckades dock kvittera sent mot Halmstad tidigare i veckan, vilket förlängde deras minimala hopp någon omgång till, men med tanke på vilket motstånd som väntar så kan det mycket väl ha varit Örebros sista poäng för säsongen.

Även i matcher där de inte tar poäng så har Örebro åtminstone lyckats sätta dit ett mål på senaste. De har gjort mål i fyra av sina fem senaste matcher och hemma mot ett defensivt skakigt Djurgården så kan de mycket väl få in en boll även här. Oavsett så tror jag att Djurgården vinner, men för 1.80 hos Campobet så finns det spelvärde i att båda lagen gör mål i mitt tycke.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1.80
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 17:30
TV:  Discovery+
Stream:  Discovery+

Jämför odds: