Speltips Östersund – Örebro 14/9: Måldrabbning

Simon Pålsson Publicerat: 13 september 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Formen är relativt god i båda läger när Östersunds FK och Örebro SK nu gör upp i Allsvenskan den 14 september 2020.

  Rygga vårt speltips hos william hill!
Annons. Nya kunder hos William Hill. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Så sent som i torsdags spelade Örebro SK faktiskt en viktig fotbollsmatch i Allsvenskan, och tog då tre poäng mot Malmö FF efter en synnerligen stark insats. För andra gången under säsongen spelade man jämnt med serieledarna, men den här gången blev det alltså poäng och till och med tre till antalet efter 90 tuffa minuter.

Rimligen gör det att laget nu åker upp till Jämtland med goda förväntningar, och ännu godare förhoppningar, inför mötet med ÖFK. Det känns som att formen är på uppåtgående, och att laget är att räkna med.

I grunden är Örebro SK alldeles för bra för att ligga där man ligger, men vinsten senast gav lite andrum. En trepoängare till här skulle göra att man närmar sig den magiska gränsen på 30 poäng. Även om just den gränsen nog kan vara lite högre i år. Det finns som bekant många tunga lag i bottenstriden strax bakom ÖSK.

Östersunds FK fanns med där ett tag, men har tack vare flera starka vinster på slutet kunnat klättra och ge sig själva ordentligt med luft neråt. Det gör att man snart kan räkna in det allsvenska kontraktet, är min känsla.

Offensiven präglar matchen

Östersunds FK har egentligen kunnat formera sitt bästa lag under en längre period nu, och det i sig får ses som en del av förklaringen till att man fått ordning på både spelet och poängskörden. Det är en imponerande tendens vi har att göra med, det måste man ta och erkänna.

Rewan Amin är dock borta med skada och har så varit en tid, samtidigt som Simon Kroon inte heller har kunnat spela. Det är två spelare som hade kunnat spetsa till ÖFK ytterligare, och i det senare fallet ska en comeback vara väldigt nära enligt rapporter.

Örebro SK kommer till det här mötet utan några skadebekymmer att rapportera om, och Agon Mehmeti samt Romain Gall ska nu kunna vara med i truppen igen. Om ingenting annat har hänt inför matchen vill säga. Båda spelarna stod över mötet med MFF senast.

I våra ögon är det här två lag med spets i offensiven snarare än i defensiven.

Båda lagen göra mål spelas till 1,67 gånger krämen hos William Hill.

Annons:
  Rygga spelet hos William Hill – Få upp till 100 kr bonus!
Annons. Nya kunder hos William Hill. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål
Odds: 1,67
Bolag: William Hill
Spelstopp: 19:00, måndag 14 september 2020
TV:  dplay logo
Stream:  dplay logo