Speltips Sirius – Djurgården 29/8: Dags att ta chansen

Axel Sjödin Publicerat: 29 augusti 2021

Djurgården åker till Uppsala för att försöka säkra tre poäng och sätta press på de andra i toppstriden.

Sirius - Djurgården

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

I de senaste omgångarna har både Djurgården och Malmö tappat poäng och bjudit AIK till guldstriden. Även Elfsborg är inte långt bakom och det gäller att börja rada upp trepoängarna nu ifall man vill vara med i klungan längst upp i tabellen.

Dubbelmötet mot Mjällby under de senaste två omgångarna gick inte helt enligt planerna då de förra helgen tappade poäng hemma på Tele2. Det första mötet på Strandvallen var inte särskilt välspelat men Djurgården fick i alla fall med sig tre poäng i en bortamatch spelad på gräs vilket Stockholmslaget haft svårt för att hantera.

Returen på Tele2 skulle vara den enkla av de två matcherna, men de fick inte hål på Mjällbyförsvaret och fick istället dela på poängen. Det var faktiskt Mjällby som man kan argumentera för borde ha haft straff och kanske då tagit med sig hela poängpotten hem snarare än tvärtom dessutom.

Efter den plågsamma 1-4 förlusten i derbyt mot AIK så finns det åtminstone ett egenvärde i att de lyckades hålla nollan i båda matcherna mot Mjällby då de behövde få tillbaka sitt defensiva självförtroende som präglat deras säsong hittills.

Med både Jacob Une Larsson och Hjalmar Ekdal tillbaka utan avstängningar och skador så är Djurgården väldigt svåra att få hål på.

HELT OMSÄTTNINGSFRI BONUS FÖR NYA KUNDER! Hos No Account Bet får du 100 kronor bonus – 100% omsättningsfritt. Du kan spela utan konto och ta ut vinsterna från bonusen direkt. Läs mer eller registrera dig här!

hämta bonus – 100% omsättningsfritt hos No Account Bet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Problem med målskyttet för Sirius

Sirius har inte imponerat sedan Allsvenskan drog igång igen efter uppehållet. I deras fyra senaste matcher har de fått med sig två kryss och två förluster och framförallt så är det de två matcher de spelat mot Örebro som väcker viss oro. De fick bara med sig en poäng i dubbelmötet samtidigt som de gav det jagande Örebro en livlina med fyra poäng och vittring på att kunna nå upp till säker mark.

Uppsalaklubben har fortfarande några poängs marginal ned till jagande Mjällby och Örebro, men de två sistnämnda lagen känns som att de är på gång lite igen efter en dålig första halva av säsongen. Det gäller för Sirius nu att växla upp och börja plocka poäng igen om de inte ska bli indragna i bottenstriden på riktigt.

Matchen mot Djurgården är dock inget lätt ställe att börja på och för ett lag som bara gjort ett mål på sina tre senaste matcher så kommer det inte bli lätt att sätta dit den mot serieledarna. Det enda målet nu senast mot Örebro kom dessutom på straff och de har alltså inget spelmål på snart 300 minuter i Allsvenskan.

Även om Djurgården inte direkt visat upp sin bästa sida mot Mjällby så ska de nog kunna studsa tillbaka här. För 3.30 hos No Account Bet finns det klart spelvärde i att spela på att Djurgården vinner utan att släppa in mål på söndag, vilket också blir vår rek.

  Rygga spelet hos No Account Bet – Hämta 100 kronor bonus – omsättningsfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Djurgården vinner mot noll
Odds: 3.30
Bolag: No Account Bet
Spelstopp: 15:00
TV:  Discovery+
Stream:  Discovery+

Jämför odds: