Speltips Sirius – Häcken 23/4: Kan studsa tillbaka

Axel Sjödin Publicerat: 23 april 2023

Ett hittills obesegrat Sirius tar sig an de regerande mästarna Häcken hemma på Studenternas under söndagen.

Sirius - Häcken

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ett högt flygande Häcken togs ned på jorden under förra omgången, men bör ha goda chanser att kunna studsa tillbaka på Studenternas på söndag. Sirius har öppnat säsongen på ett bra sätt, men har inte lyckats få med sig någon trepoängare – trots bra spel i deras tre inledande möten.

Det har blivit tre oavgjorda resultat för Sirius del, men känslan i samtliga matcher har varit att Sirius har varit närmare vinsten än sina motståndare. Det kan visa sig vara ett problem i sig, då de har saknat spetsen som krävts för att avgöra matcher. Christian Kouakou har varit skadad under säsongsinledningen och Joakim Persson gjorde honom sällskap i den andra omgången, de saknar därmed två anfallare inför mötet med de regerande mästarna.

Dessutom så är Daniel Stensson avstängd inför söndagen, vilket är ett tungt avbräck på mittfältet då han har varit en av deras bästa spelare hittills, inte minst i premiären mot Norrköping. Sirius må ha ett spännande lag som inte kommer att vara lätta att möta under säsongen, men med tunga avbräck på nyckelspelare så lär det bli svårt att utmana Häcken, som ska vara numret större än Uppsalaklubben.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Resultatet mot Kalmar känns som en engångsföreteelse

Gästerna från Hisingen har, trots tappet av Alexander Jeremejeff, om möjligt sett ännu bättre ut än vad de gjorde när de spelade sig till klubbens första SM-guld någonsin i fjol. De inledde den allsvenska säsongen med två klara segrar mot Elfsborg och Hammarby på imponerande vis, men föll sedan mot Kalmar hemma på Hisingen i den tredje omgången.

Kalmar har förvisso visat sig starka, men det var nog inte många som hade räknat med det resultatet. Häcken stod för ett par defensiva bjudningar tidigt i matchen, men kunde inte ta sig tillbaka från ett tvåmålsunderläge, trots att de fick chansen två gånger om från elva meter.

De saknade Johan Hammar i mittlåset senast, vilket är ett tungt avbräck för Getingarna, men han är tillbaka inför mötet mot Sirius. Ibrahim Sadiq är dock fortsatt borta från spel, men ifall det är något som Häcken inte lider av så är det offensiva alternativ.

Resultatet mot Kalmar kom som en blixt från klarblå himmel och då Häcken inte visat några tecken på svaghet tidigare så tror jag att de snabbt ska kunna studsa tillbaka med tre poäng mot ett Sirius som saknar ett par nyckelspelare. För 1.92 gånger pengarna hos Betinia så spelar vi därmed på den raka tvåan.

  Rygga spelet hos Betinia – Hämta 120 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Häcken vinner
Odds: 1.92
Bolag: Betinia
Spelstopp: 17:30, söndag 23 april
TV: 
Stream:  cmoresport logoDiscovery+