Speltips Sirius – Häcken 29/11: Öppen matchbild

Axel Sjödin Publicerat: 29 november 2021

Det är två klubbar som redan säkrat kontraktet (i princip) som möter varandra i den näst sista omgången då Sirius tar emot Häcken.

Sirius - Häcken

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Sirius lyckades med ett litet ryck i tabellen i november som nu gjort att de är uppe på säker mark. Åtminstone i praktiken. Vi har svårt att se hur man ska misslyckas med att klara det här, givet vad som väntar Degerfors och Halmstad i sista omgången. Många förväntade sig nog att Sirius återigen skulle klara kontraktet, men äntligen kan de andas ut på riktigt. Hävdar jag.

Allt som allt så har det trots allt varit en bra säsong för Sirius som tappade ett par nyckelspelare inför säsongen och sin succétränare Henrik Rydström som gick till Kalmar. Men Daniel Bäckström har förvaltat Rydströms arv på ett bra sätt och har hållit kvar i mycket av det som gjorde Sirius roliga att följa under fjolåret.

Särskilt under den gångna månaden har det varit mycket fart och fläkt i Sirius matcher och på de senaste omgångarna har det totalt blivit 16 mål åt båda hållen när Sirius har spelat. Samtliga har dessutom varit jämna och svängiga matcher med vändningar.

Med tanke på att mötet mot Häcken är den sista hemmamatchen, och att de i skrivande stund i stort sett är klara för Allsvenskan, så vill de säkerligen passa på att bjuda hemmapubliken på lite underhållning.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Häcken överraskade mot MFF

Häcken var också väldigt illa ute tidigt på säsongen men har sedan ett bra tag tillbaka stabiliserats under Per Mathias Högmos ledning. Häcken har dock inte alls varit de senaste åren, vilket syns tydligt på poängskörden om inte annat.

Spelare som man har förväntat sig mycket av har inte alls kommit upp i den nivån som de gjort tidigare år och det kommer att bli väldigt intressant att se hur Häcken kommer att se ut under nästa säsong. Ljuspunkten har varit hur den unge Patrik Wålemark verkligen har växt under året, men annars har det inte varit särskilt mycket att jubla över för Hisingsklubben.

Formen på senaste har dessutom varit högst medioker med förlust hemma mot Halmstad och Kalmar senaste månaden och ett kryss borta mot Östersund. Därför var överraskande att de i förra omgången åkte ned till Malmö och fick med sig ett kryss mot ett guldjagande MFF.

Häcken besitter såklart mer kvalitet än vad Sirius gör, men med tanke på hur de sistnämnda spelat på sistone så känns matchen på förhand väldigt öppen. Vi spelar därmed på över 2,5 mål här för 1.61 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1.61
Bolag: Expekt
Spelstopp: 19:00
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: