Speltips Sirius – Hammarby 25/4: Tuffaste matchen hittills

Axel Sjödin Publicerat: 25 april 2022

Sirius välkomnar serieledarna Hammarby till Studenternas IP under måndagskvällen inför en intressant drabbning.

Sirius - Hammarby

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Mycket fokus ligger såklart på Hammarby efter deras fina säsongsinledning där de har fått full pott i deras fyra första matcher. Det har varit mycket snack kring om detta Hammarby är “på riktigt” och hur långt de faktiskt kan gå. De har onekligen en stark trupp som deras nya tränare Martí Cifuentes har förvaltat väl såhär långt. Men det återstår fortfarande att se hur de klarar av lite tuffare matcher.

Hittills har motståndet nämligen inte varit det tuffaste. De inledde säsongen mot två nykomlingar i form av Helsingborg och Sundsvall, vilket har följts upp av möten mot Mjällby och Degerfors. Det är såklart alltid imponerande att ta fyra raka vinster i en så pass jämn liga som Allsvenskan ändå är, men det finns fortfarande en del obesvarade frågor kring detta Hammarby.

Matchen mot Degerfors senast var verkligen inte särskilt övertygande och det var, som Gustav Ludwigson sa, en typisk match de hade kryssat förra säsongen. De hade en tidig men skör ledning som höll hela vägen, men Degerfors var inte långt ifrån att ta poäng med två ribbträffar.

Sirius kommer förmodligen att bli det tuffaste testet hittills innan ett möte mot Malmö väntar under nästa måndag. Vi får se hur länge Bajens svit håller i sig, men säsongsinledningen har åtminstone varit väldigt lovande för att de ska kunna vara med och slåss högre upp än i fjol.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är inte lätt att möta Sirius på Studenternas

Uppsalaklubben har inlett med två vinster och ett kryss i de inledande omgångarna och hänger med bra i tabellen. Sirius och Hammarby har haft snarlika motstånd under säsongsinledningen, vilket innebär att även Sirius har fått en mjukstart på säsongen.

Hemma på Studenternas så har de plockat full pott hittills då nykomlingarna Sundsvall och Helsingborg har gästat, men på bortaplan har det inte sett lika bra ut med ett mållöst kryss mot Värnamo och en 0-3-förlust mot Mjällby i den senaste omgången.

Det väl länge ett jämnt ställningskrig mot Mjällby där det sedan rann iväg efter att nollan spräcktes. Hammarby blir såklart den tuffaste uppgiften för Sirius såhär långt in på säsongen, och spelbolagen håller mycket riktigt Hammarby som favoriter.

Oddsen är dock lite väl låga på Hammarby här. Sirius borta är aldrig en lätt match och ifall Hammarby spelar som senast så tror jag inte att de kommer undan med en vinst här. När det erbjuds hela 2.32 gånger pengarna hos Expekt för att Sirius ska lyckas ta poäng så är det svårt att inte lockas. Vi spelar därmed på Sirius med +0,5 asian hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Sirius +0,5 asian
Odds: 2.32
Bolag: Expekt
Spelstopp: 19:00
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: