Speltips Sirius – Kalmar 1/11: Rasim Reiz rekar med dagens bästa odds

Rasim Reiz Publicerat: 31 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Rasim Reiz rekar med odds inför söndagens ångestmöte i Allsvenskan mellan IK Sirius och Kalmar FF söndagen den 1 november 2020.

  Rygga vårt speltips hos Betsson!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

18+ år Regler & villkor gäller Stödlinjen

På Stundenternas väntar ett nytt ångestmöte för Kalmar FF när Sirius och Henrik Rydström står för motståndet.

Många står enade i att det ska till väldigt mycket om Kalmar FF ska spela i Allsvenskan nästa år. Man har sett mestadels ut som ett mittenlag i Superettan utan självförtroende och när man hade sin måstematch hemma mot Falkenberg i förra omgången lyckades man knappt komma till ett avslut.

Så vad talar för Kalmar FF mot ett Sirius som har imponerat den här säsongen och ligger 3 poäng ifrån en Europaplats?

Inte är det mycket när det kommer till spelare, tränare eller form. Kalmar FF kommer leta efter en smash & grab seger, försöka hålla tätt bakåt och hoppas på en fast situation eller en individuell prestation framåt. Kalmar är desperata efter 3 poäng och öppnar man upp sig så kommer det straffa sig omedelbart med tanke på den fina offensiv som Sirius besitter.

Henrik Rydström är mannen bakom detta succélag och han vill nog gärna trycka ner Kalmar FF rejält med tanke på hur han själv blev sparkad från Kalmar och känner säkerligen en viss revanschlust.

Sirius har endast 1 seger på de senaste 5 matcherna och ska man hänga på topp 5 placeringen så behöver man vinna mot Kalmar. Spelmässigt har det sett bra ut och senast mot AIK borde man kanske ha tagit 3 poäng. På hemmaplan är man ganska bra och senaste 5 matcherna på hemmaplan har man endast 1 förlust 3 vinster 1 oavgjord.

Senast lagen möttes slutade det 1-1 när Kalmar FF kvitterade i slutskedet av matchen.

Vecchia är tillbaka i Sirius

Sirius saknar Hjalmar Ekdal till den här matchen då han är avstängd men man får tillbaka sin bästa spelare den här säsongen i form av Stefano Vecchia som noterats för 11 mål och 5 framspelningar.

Hur jag än vrider och vänder på det här så kan jag inte se hur Kalmar FF ska kunna störa Sirius på bortaplan på deras konstgräs där tempot åker höjs några nivåer. Varje match är kniven mot strupen för jumbon Kalmar och man måste börja vinna fotbollsmatcher men här blir det en alldeles för tuff uppgift.

Den onda spiralen som har genomsyrat hela föreningen Kalmar FF börjat gå mot sitt slut i Allsvenskan.

Jag tror Sirius vinner det här relativt enkelt och därför är mitt spel IK Sirius -1 (asian handicap) som ger oss fin fina 2,25 och det spelet hittar ni på Betsson.

5 omgångar kvar av Allsvenskan, bara att luta sig tillbaka och njuta av alla härliga matcher!

Trevlig söndag!

  Rygga vårt speltips hos Betsson!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Jämför odds: