Speltips Sirius – Malmö FF 26/7: Toppmöte

Simon Pålsson Publicerat: 24 juli 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Toppmöte i Allsvenskan mellan IK Sirius och Malmö FF låter konstigt, men det är precis vad det är söndagen den 26 juli 2020.

  Rygga vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det har varit en spännande inledning på den här säsongen i Allsvenskan, och med i toppen finns ett par lag som man nog inte hade förväntat sig på förhand, men som verkligen har steppat upp i ett läge där det har behövts.

IK Sirius är ett av dessa lag, och det är uppenbart att tränaren Henrik Rydström har fått fäste med sina idéer. Nu rattar han laget på egen hand den här säsongen och det har fått den önskade effekten. Det måste man ta och ge honom, även om det fortsatt bara är spelat en tredjedel.

MFF gick in i säsongen som stora favoriter – sin vana trogen – och såg trögstartade ut inledningsvis. Det är inte direkt första gången som det sker i Skånelaget, som har en tendens att vara som bäst nu i juli-augusti när det ska kvalas till Europa. Det ska man för övrigt göra även den här säsongen.

Efter en tyngre trend har man nu radat upp vinster på slutet, och 3-0 hemma mot Hammarby senast var ett rejält styrkebesked. Amin Sarr stod återigen för ett piggt inhopp, men det som man tar med sig är samspelet mellan stjärnorna Anders Christiansen och Ola Toivonen. Det är klasspelare rakt igenom.

Höga odds i Allsvenskan

Malmö FF har haft problem med skador och inte minst i backlinjen har man varit utsatta för ett tufft läge med ett par tunga spelare borta. Det är mittbackarna Rasmus Bengtsson, alltid given, och Lasse Nielsen som inte finns tillgängliga inför den här matchen också.

Arnor Traustason har missat de sista matcherna, men kommer troligen inte spela redan nu. Det gör förmodligen inte heller Fouad Bachirou, som inte har spelat på tre raka matcher.

En glädjande nyhet för IK Sirius är att det som nog varit lagets bästa spelare under inledningen på året, Yukiya Sugita, nu förlängt sitt kontrakt till och med den sista augusti. Därmed är han kvar i klubben ett litet tag till. Han öser in mål och assist för laget, och är spelklar för ytterligare matcher när kontraktet egentligen skulle ha gått ut. Mycket bra för hemmalagets del.

Men trots det kan man inte blunda för att Malmö FF är och ska vara det bättre laget. Nu spelar man visserligen på plast, med allt vad det innebär, men formen är på väg uppåt för MFF.

Malmö FF vinner spelas till 1,72 gånger smeten hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: MFF vinner
Odds: 1,72
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 17:30, söndag 26 juli 2020
TV:  dplay logo
Stream:  dplay logo