Speltips Sirius – Varberg 10/8: Målfest i Allsvenskan

Simon Pålsson Publicerat: 10 augusti 2020

IK Sirius och Varbergs BoIS är säsongens stora utropstecken i Allsvenskan, och nu möts lagen på Studenternas IP i Uppsala den 10 augusti 2020.

Annons:

Det är allsvensk fotboll som gäller på måndagsschemat även den här veckan, och förväntningarna är ordentligt uppskruvade inför matchen mellan IK Sirius och Varbergs BoIS. Förmodligen är det många som viftar bort den här matchen som på pappret ganska ointressant, men då kan man omöjligen ha följt dessa båda lag under inledningen på säsongen.

Nu huserar man visserligen ”bara” i mitten av tabellen, med 18 respektive 16 poäng så här långt. Men med tanke på att båda lagen var tippade i bottenskiktet måste man ta och imponeras av resultaten så här långt.

Det är inte heller bara resultaten som är grejen med dessa båda lag, utan det är förmodligen mer sättet man har tagit sig an matcherna som imponerar. Det är klass på mycket, och inte minst inställningen och tron på lagets spelidé lyser igenom hos båda.

Nu ser man det här som en god chans till tre poäng och då det i grunden är offensiva lag kan vi inte tänka oss någonting annat än en matchbild som öppnar upp sig redan tidigt.

Vi rekar målspel i Allsvenskan

Varbergs BoIS har haft en stark inledning på säsongen trots att man alltså roterat stort i laget, och kanske är det just rotationen som är en faktor inför den här matchen. Med ett par spelare på skadelistan tvingas man att rotera om en del i laget, men å andra sidan hade man förmodligen gjort det ändå. Joakim Lindner är borta och kommer så att vara ett tag.

Astrit Selmani däremot är tillbaka i spel igen och har gjort det bra, men veckan drog Daniel Krezic på sig en korsbandsskada. Det var en smäll för klubben, inte minst med tanke på att han varit en av de mer frekventa spelarna i startelvan.

IK Sirius har sin vana trogen den offensive mittfältaren Stefano Vecchia som ett frågetecken inför matchen, och vad vi vet därutöver är att Simon Gefvert, Sam Lundholm och Jonas Lindberg inte spelar. Men det är spelare som varit borta under en längre period.

Båda lagen ser det här definitivt som en god chans till att plocka en trepoängare, och det gör att vi förväntar oss en öppen historia.

Över 2,5 mål spelas till 1,66 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,71
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 19:00, måndag 10 augusti
TV:  dplay logo
Stream:  dplay logo