Speltips Sundsvall – Djurgården 26/6: Klara favoriter

Axel Sjödin Publicerat: 26 juni 2022

Sundsvall får en tuff start på sommaren då de tar emot Djurgården på söndag när allsvenskan drar igång igen.

Sundsvall - Djurgården

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det har varit en väldigt tuff start på säsongen för Sundsvalls del och föga förvånande så befinner de sig nere i bottenstriden. Djurgården jagar i sin tur trion i toppen av tabellen och har sett bra ut på Tele2, men resultaten på bortaplan har gäckat dem.

När Linus Hallenius gick sönder redan på försäsongen var det inte längre något tvivel om att Sundsvall kommer att gå en tuff säsong till mötes. Resultaten under vårsäsongen har också förstärkt den bilden och Sundsvall är i nuläget avsågade från de övriga lagen tillsammans med Degerfors och Helsingborg nere i botten.

De tog en stark seger mot Mjällby i slutet av maj efter att ha utlovat en förbättring, men det höll inte i sig mot Göteborg i omgången därefter. Matchen mot Mjällby i en match där de för en gångs skull inte släppte in mål, vilket de annars har gjort i överflöd. Med 24 insläppta efter tio matcher så har de ligans kanske sämsta försvar, tillsammans med Degerfors.

Det har inte funnits många ljuspunkter hittills för Sundsvalls del och det är svårt att se hur de ska lyckas vända utvecklingen framöver.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Djurgården borde kunna ta sin första trea på bortaplan

Sundsvalls enda hopp på söndag torde vara Djurgårdens horribla bortafacit såhär långt. Stockholmslaget har nämligen inte fått med sig en enda vinst på bortaplan. Istället har det varit två kryss och tre förluster hittills med bara ett mål i samtliga fem bortamatcher, och det duger såklart inte ifall de vill vara med och slåss om guldet.

Men rimligtvis så borde mötet mot Sundsvall innebära deras första trepoängare på bortagräs och därmed en chans att hänga på de andra lagen i toppen medan Hammarby och Häcken ställs mot varandra i samma omgång. Djurgårdens derby mot Hammarby i den kommande omgången kommer att bli oerhört viktigt, men inför det mötet så måste en trepoängare säkras på NP3 Arena i Sundsvall.

Inför matchen så är Rasmus Schüller avstängd, men oavsett så går de såklart in som tunga favoriter på söndag. Med tanke på Sundsvalls bedrövliga försvar så ligger oddsen lågt på överspelet, men Sundsvall har faktiskt spelat bättre hemma och deras fyra senaste hemmamatcher har samtliga slutat med under 2,5 mål. Samtidigt så har Djurgården haft stora problem med målskyttet på bortaplan så därmed finns det ett spelvärdet i underspelet här. Vi kör alltså på under 3 mål (asian) hos Expekt för 1.83 gånger pengarna.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3 mål (asian)
Odds: 1.83
Bolag: Expekt
Spelstopp: 17:30
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: