Speltips Trelleborg – Västerås 24/5: 3,40-oddsare

Spelbloggare Publicerat: 24 maj 2021

Visst är det på plats med en högoddsare här? Fotboll från Superettan är på menyn och det handlar om Trelleborg FF mot Västerås SK på Vångavallen. Här hittar ni vårt speltips inför vad som komma skall.

Trelleborg - Västerås

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Superettan snurrar vidare under den EM-präglade fotbollssommaren och till måndagskvällen väntar en, på förhand, nervkittlande match Trelleborg samt Västerås emellan. Två lag som på allvar kan haka på toppstriden.

Faktum är att Trelleborg inte förlorat en enda av deras sex matcher i seriespelet, men där fyra av dessa slutat med oavgjorda utfall. Senast stod de för en finfin prestation när GAIS besegrades med tre mål mot två – på bortaplan. Faktum är att lagets tre baljor alla kom inom loppet av de inledande 19 minuterna. Blir det full rulle direkt även här, kanske?

Västerås SK hittas blott två poäng bakom kvällens motståndare i tabellen och är just nu i en förlustfri svit om fyra matcher, två vunna och två oavgjorda. Det som eventuellt kan pekas på som ett problem är att man inte fått någon snurr på offensiven – varken Viktor Prodell eller Brian Span har fått det att lossna. Där finns det mer att hämta och de båda kan komma att spela framträdande roller om det ska bli något succéår.

Känslan – tätt, och oavgjort?

På Vångavallen, i en tuff bortamatch, kommer Västerås sannolikt försöka dra ner tempot i matchen; vara mer bevakande än framåtpushande. Då kan de bli tuffa att få hål på – och man har visat sig vara svårspelade, även i de tuffare matcherna.

Trelleborg kommer hit som favoriter, om än inte överdrivet stora sådana. Laget har, som nämnt, spelat fyra oavgjorda matcher av sex möjliga och övriga två har dessutom varit nervkittlande, täta historier. Inte varit det laget som kliver ut och dominerar, bra resultat till trots.

Kan vi ha ett nytt kryssläge här? Vi testar det oavgjorda utfallet till smakrika 3,40 gånger smeten hos Bet365, som ni kan hämta en färsk välkomstbonus hos.

  Rygga spelet hos Bet365 – få upp till 1 250 kr spelkrediter i bonus!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

 

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 3,40
Bolag: Bet365
Spelstopp: 18:30
TV: 
Stream:  unibettv logo

Jämför odds: