Speltips Varberg – Malmö 4/5: Målsnålt hemmalag

Axel Sjödin Publicerat: 4 maj 2023

Malmös segertåg styr upp längs kusten mot Varberg och Påskbergsvallen där Jocke Perssons svårknäckta BoIS väntar.

Varberg - Malmö

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Henrik Rydström har återigen lyckats överträffa de högt ställda förväntningarna på honom genom att ta sitt Malmö till fem raka segrar under säsongsinledningen. Nu ställs de mot ett Varberg som många har haft svårt att få hål på, men MFF är tunga favoriter att ta ytterligare tre poäng i den sjätte omgången.

Våren var då som många trodde att Malmö skulle vara lite segstartade medan de anpassade sig till Rydströms spelsystem, men full pott efter fem matcher är ett oerhört styrkebesked. Att de dessutom har hunnit växa under dessa fem matcher och ser bättre ut för varje omgång lär sätta skräck i deras toppkonkurrenter och det känns inte alls omöjligt att Malmö bara sticker iväg med den här säsongen när de inte har något Europaspel som delar deras fokus.

De har allsvenskans bästa och bredaste trupp och känns väldigt stabila i varje lagdel. Isaac Kiese Thelin vräker in mål framåt, Stefano Vecchia har kommit igång och Sebastian Nanasi såg också oerhört pigg ut mot Hammarby. Samtidigt är de trygga med boll och känns stabila defensivt. De ser ruskigt starka ut i nuläget.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Varberg är tuffa att möta igen

I vanlig ordning har Joakim Perssons Varberg tagit på sig rollen som ligans svårknäckta brunkargäng som inte kommer att ge något gratis hemma på Påskbergsvallen. Fjolårets Varberg hade tappat den auran lite, vilket gör det extra roligt att se att de är tillbaka och gnetar till sig mållösa resultat mot topplag i år igen.

De har lyckats hålla både Elfsborg och Kalmar mållösa på västkusten hittills och hoppas kunna göra detsamma mot serieledarna. Men även om de bara har förlorat en av fem matcher hittills så har segrarna också uteblivit och de ligger alltjämt nere i botten. Vi får se hur de presterar när spelschemat blir lite mer gynnsamt under maj, för det lär nog inte bli tre poäng nu på torsdag heller.

Får MFF bara hål på Varberg så är det svårt att se matchen sluta på annat vis än med bortaseger, då jag inte tror att Varberg kommer kunna bräcka Malmös stabila defensiv. Vi spelar därmed på att Varberg gör under 0,5 mål för 1.93 gånger pengarna hos Coolbet. Det går att kombinera med Malmövinst för de som vill höja oddsen ytterligare lite.

  Rygga spelet hos Coolbet – Hämta 500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Varberg under 0,5 mål
Odds: 1.93
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 19:00, torsdag 4 maj
TV: 
Stream:  cmoresport logoDiscovery+