Speltips Varberg – Sirius 17/4: Intressant möte

Axel Sjödin Publicerat: 17 april 2023

På måndagskväll så ställs Varberg mot Sirius hemma på Påskbergsvallen i den tredje omgången.

Varberg - Sirius

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Det har blivit två raka kryss för båda lagen i de inledande omgångarna, så både Varberg och Sirius står därmed på två poäng vardera och letar fortfarande efter säsongens första seger. I båda fallen så får man också säga att de har presterat över förväntningarna då det har varit tufft motstånd hittills.

Varberg har mött Mjällby borta och Elfsborg hemma och att de har lyckats plocka poäng i båda dessa matcher får ses som ett styrkebesked – inte minst med tanke på hur uträknat Varberg har varit redan på förhand i år. Som vanligt så har det varit en stor spelaromsättning och det är få som har koll på Jocke Perssons yviga trupp utöver honom själv.

Persson har i alla fall själv hävdat att de har en bättre trupp än fjolårets, med större potential och mer talang. Det återstår att se, men redan efter två matcher så har de visat att de inte kommer att vara lika lätta att slå som experter på förhand hade trott. Med det sagt så var det Elfsborg som styrde och ställde i matchen senast och i båda fallen så lär Varberg vara glada över sin pinne.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Sirius har imponerat spelmässigt

För gästernas del så har de öppnat med ett kryss borta mot Norrköping och ett mot Djurgården hemma – två starka resultat det också. Särskilt med tanke på att Sirius var det lag som kanske borde ha fått med sig mer i båda fallen, särskilt mot Djurgården där de var det klart bättre laget under matchen.

Sirius har visat upp ett fint spel hittills och har sett spännande ut. De har kanske saknat den där lilla extra spetsen offensivt som den skadade Christian Kouakou hade kunnat ge dem, men de har sett vassare ut hittills och lite mer direkta under Christer Mattiassons regi.

Men vi kunde också se att Sirius fick det väldigt svårt att skapa chanser mot ett Djurgården som var reducerat till tio man och backade hem – något som inte bådar gott inför resan till västkusten där Varberg inte kommer ha några problem med att stå lågt i plan. Ett cyniskt Varberg har nog inga som helst problem med ett mållöst resultat igen och jag tror att vi kan få se en rätt målfattig match där Sirius är det spelförande laget – lite likt den mellan Varberg och Elfsborg.

Vi kombinerar därmed spelet på dubbelchans X2 med under 2,5 mål för 2.45 gånger pengarna hos Betinia.

  Rygga spelet hos Betinia – Hämta 120 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Dubbelchans X2 & under 2,5 mål
Odds: 2.45
Bolag: Betinia
Spelstopp: 19:00, måndag 17 april
TV: 
Stream:  cmoresport logoDiscovery+