Speltips Varberg – Sirius 9/8: Sexpoängare

Axel Sjödin Publicerat: 9 augusti 2021

Varberg mot Sirius blir en riktig sexpoängare precis ovanför bottenstriden där vinnaren kan skapa klar distans till nedflyttningsplatserna.

Varberg - Sirius

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Inför omgången befinner sig Sirius på 12:e plats och Varberg precis bakom på 13:e, precis på rätt sida nedflyttningsstrecket med andra ord. Det är mycket som står på spel här och tre poäng kan göra så att båda lagen kommer upp en bit på säkert mark och kan andas ut ett tag.

Hemmalaget är i en uppåtgående formkurva och har tagit nästan hälften av sina poäng sedan återstarten av Allsvenskan, en mycket bättre poängskörd än under vårkanten med andra ord. Den enda matchen de har förlorat är AIK borta, vilket är en match få förväntar sig att de ska få någonting med sig från ändå.

Kryss mot Halmstad och Kalmar samt vinst hemma mot IFK Göteborg vittnar ändå om att de har något på gång, även om Blåvitts insats i den matchen var helt bedrövlig. Sirius är ett jämförbart motstånd som verkligen blandat och gett under sommaren och det är just deras blandade prestationer som ger matchen dess prägel nu på förhand.

Varberg är rätt starka favoriter hos spelbolagen, men trots att de ryckt upp sig en del så får de allt som oftast nöja sig med kryss ändå. Här tycker jag att matchen känns väldigt öppen och spelvärdet ligger snarare hos bortalaget vid ett 1X2-spel.

HELT OMSÄTTNINGSFRI BONUS FÖR NYA KUNDER! Hos No Account Bet får du 100 kronor bonus – 100% omsättningsfritt. Du kan spela utan konto och ta ut vinsterna från bonusen direkt. Läs mer eller registrera dig här!

hämta bonus – 100% omsättningsfritt hos No Account Bet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Sirius har varit väldigt upp och ner

Matcherna sedan återstarten efter uppehållet har som vi varit inne på verkligen varit en berg och dalbana för Sirius del. Efter den inledande vinsten mot Mjällby åkte de på två riktiga stjärnsmällar mot Malmö (0-4) och Djurgården (1-5). När de därefter besegrade Degerfors med stabila 2-0 tänkte man att de hade stabiliserat läget, men så förlorade de mot Örebro nu i senaste omgången hemma på Studenternas.

Det är helt enkelt inte lätt att veta vart man har det här Sirius, men de är absolut inte ofarliga för den sakens skull. Deras enda riktigt dåliga resultat har varit nyss mot just Malmö och Djurgården, men som många konstaterat så är just dessa två lag i en klass för sig i årets upplaga av Allsvenskan och Sirius har inte sett dåliga ut mot jämbördigt motstånd.

Även om det blir tufft att få med sig en vinst borta mot Varberg så luktar matchen kryss i min mening då Sirius sällan går mållösa ur en match. Det gör dock inte heller Varberg som lagt mål i tolv raka ligamatcher.

Det finns flera intressanta spel på den här matchen och ifall man nu vågar spela på resultat är nog inte 1-1 helt dumt och det finns definitivt spelvärde i X2-spelet men vi väljer ett lite säkrare spel och kör på att båda lagen gör mål för 1.67 hos No Account Bet.

  Rygga spelet hos No Account Bet – Hämta 100 kronor bonus – omsättningsfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1.67
Bolag: No Account Bet
Spelstopp: 19:00
TV:  Discovery+
Stream:  Discovery+

Jämför odds: