Speltips Arminia Bielefeld – Augsburg 4/3: Bottenmöte

Martin Efvergren Publicerat: 4 mars 2022

Viktiga poäng står på spel när Arminia Bielefeld tar emot Augsburg i Bundesliga. Matchen spelas fredagen den 4 mars 2022 med avspark kl 20:30.

Arminia Bielefeld – Augsburg

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Arminia Bielefeld klarade sig, med nöd och näppe, kvar i Bundesliga förra säsongen. Man slutade på en 15:e plats och undvek därmed ett negativt kvalspel med två poängs marginal.

Efter 24 spelade matcher av den här säsongen har Arminia Bielefeld tagit 25 poäng, vilket ger en 14:e plats i tabellen. Av allt att döma ser man ut att få ägna även den här våren åt att försöka överleva en bottenstrid.

Ser vi till de fem senaste matcherna så har det blivit två segrar, två förluster och ett kryss. I lördags föll man med 3-0 borta mot Leverkusen och dessförinnan besegrade man Union Berlin med 1-0 på hemmaplan.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1000 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målsnålast i Bundesliga

Augsburg var bara ett par poäng bättre än Arminia Bielefeld förra säsongen och även den här säsongen har de här båda lagen varit jämnstarka. Augsburg är just nu två poäng efter Arminia och placerar sig precis ovanför kvalplatsen tack vare bättre målskillnad än Hertha Berlin.

Augsburgs trend är heller inte den bästa. Visserligen svarade man för en stark insats när man lyckades ta en poäng mot Dortmund på hemmaplan i söndags. Ser vi till de nio senaste ligamatcherna så har det dock bara blivit en seger.

Det är jämnt mellan Arminia Bielefeld och Augsburg i tabellen och jämnt blev det även när de senast möttes i Bundesliga i mitten av oktober. Det mötet i Augsburg slutade 1-1 och när de möttes i våras blev det 0-0.

Arminia Bielefeld gäller som nu som knappa favoriter hos spelbolagen. Ett spel på hemmalaget ger omkring 2.55 gånger insatsen.

Arminia Bielefeld har framförallt problem att få fart på sin offensiv. De är med sina 22 mål på 24 matcher delat sämst i Bundesliga. Man är också ligans målsnålaste lag med snitt på 2.25 gjorda/insläppta mål per match.

Det här lär bli en jämn och tät batalj där små marginaler kommer fälla avgörande. De tre senaste mötena lagen emellan har varit målsnåla och mycket talar för att inte heller det här kommer att bli något målkalas. Mitt spel blir därför att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 1.74 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100% upp till 1000 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.74
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:30, fredag 4 mars 2022
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: