Speltips Arminia Bielefeld – Bayern München 17/10: Enkelt

Simon Pålsson Publicerat: 17 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Bayern München är ingenting annat än enorma favoriter mot nykomlingen Arminia Bielefeld i Bundesliga lördagen den 17 oktober 2020.

  Rygga vårt speltips hos bet365!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är aldrig enkelt för ett lag att ställas mot Bayern München, men att som nykomlingar ta sig an de regerande mästarna i Bundesliga och Champions League är verkligen inte en drömuppgift för Arminia Bielefeld.

Å andra sidan har laget egentligen ingenting att förlora inför den här matchen. Det man ska ha med sig är att Oscar Linnér gör att det finns en tydlig svenskkoppling till laget, men med tanke på att 23-åringen aldrig får spela är det kanske inte helt relevant. Om det är någon match man gärna slipper är det kanske Bayern München.

Hur som helst gäller Bayern München som enorma favoriter. Så sent som i torsdags vann man i cupen, trots en ordentligt reservbetonad startelva.

När det kommer till Bundesliga har Bayern München två vinster, mot Schalke 04 och Hertha Berlin, men också en förlust redan nu. Den kom med hela 4-1 borta mot Hoffenheim. Det tror jag var en bra käftsmäll och en bra väckarklocka för det här laget.

Arminia Bielefeld har faktiskt tagit fyra poäng hittills, efter att ha vunnit med 1-0 hemma mot FC Köln. Under 2,5 mål har varit gångbart i alla deras matcher hittills, men Bayern München blir den första riktigt tunga utmaningen. Det tror jag kan komma som en chock för laget.

Vi rekar Bayern München

Som alltid efter ett landslagsuppehåll är det inte helt enkelt att veta vilka spelare som kommer att spela för Bayern München, som har många spelare ute på äventyr runt om i hela världen. Det ska resas hem, det ska kommas i ren fysisk form, det ska hinna sovas och framför allt ska det numera undvikas att dra på sig en smitta.

Därför går det inte att veta precis vilket lag som kommer, men spelarna som varit på europeiska landslagsuppdrag bör ha hunnit hem i tid. Dessutom finns det tunga spelare som Thomas Müller, Javi Martinez och Douglas Costa som varit hemma och tränat med övriga laget under hela uppehållet. Dessa spelare fanns också med i senaste cupmatchen och gjorde det bra där.

Totalt rör det sig om tolv spelare från Bayern München som var på landslagsuppdrag och det ser bara ut som att Tanguy Nianzou, Leroy Sané och troligen Chris Richards ska stå över här för bortalaget. David Alaba spelade för Österrike under samlingen i oktober och bör kunna spela för Bayern München också, om man inte vill vila honom. Eller om man väljer att peta honom då han ännu inte förlängt sitt kontrakt.

I hemmalaget finns det Andreas Voglsammer på skadelistan, och Nathan de Medina är också osäker. Mike van Der Hoorn som kom från Swansea City är en viktig spelare och lär behöva ha sin bästa dag på mittbacksjobbet för att kunna stoppa Bayern München här.

Bayern München -1,75 (asian handicap) spela till 1,68 gånger såsen hos bet365. Den här vinsten ska bara gå att städa av.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 250 spelkrediter!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Bayern München -1,75 (asian handicap)
Odds: 1,68
Bolag: Bet365
Spelstopp: 18:30, lördag 17 oktober 2020
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: