Speltips Arminia Bielefeld – Leipzig 19/3: Utklassning

Simon Pålsson Publicerat: 19 mars 2021

RB Leipzig kan inte gälla som annat än givna favoriter borta mot bottenlaget Arminia Bielefeld i Bundesliga den 19 mars 2021.

Arminia Bielefeld - RB Leipzig

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.


Nog kan man inte klaga på den spänning som ser ut att infinna sig i toppstriden av Bundesliga den här säsongen, en liga som senaste säsongerna har varit helt död.

Förra säsongen såg det länge ut som att man var på väg in i en spännande fas, men när de väl gällde la Bayern München sin vana trogen in en högre växel och körde över allt annat motstånd.

Det kändes ett tag som att det var precis det som den tyska storklubben var på väg att göra den här säsongen också, men för ett par veckor sedan åkte man på två raka poängtapp och nu har man bjudit in RB Leipzig i striden.

Med totalt nio omgångar kvar att spela har RB Leipzig bara fyra poäng upp till serieledningen och det är på intet sätt ett dött lopp. Men det gäller nog att man går rättsånär rent under slutfasen av den här säsongen.

I det ligger inte minst att slå Arminia Bielefeld på bortaplan den här fredagen. Då har man också fördelen av att sätta lite press på Bayern München inför deras ligamatch i helgen.

Det är ett RB Leipzig som har hållit nollan i fem av sina sju senaste bortamatcher i Bundesliga och som är väldigt svårslagna för närvarande.

Arminia Bielefeld räcker inte till

En annan viktig fördel för RB Leipzig just nu är att man har hittat någon form av lugn sedan man slagits ut av Liverpool i Champions League. I praktiken innebär det att laget kan fokusera helt och fullt på sitt ligaspel.

Arminia Bielefeld är i samma situation, såklart, men har mer press på sina axlar. Just nu är man en poäng över Mainz 05 och Hertha Berlin, båda på nedflyttnings- eller kvalplats, varpå Arminia Bielefeld är djupt indragna i bottenstriden.

Nu vann Arminia Bielefeld plötsligt borta mot Bayer Leverkusen senast, men har i övrigt en alldeles för svag form för att man ska känna sig trygg med att det här räddas.

Arminia Bielefeld får det tufft framåt och vårt speltips blir RB Leipzig att vinna mot noll till 2,20 gånger såsen hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: RB Leipzig vinner och håller nollan 2,20
Odds: 2,20
Bolag: bet365
Spelstopp: 20:30, fredag 19 mars 2021
TV:  viaplay logo
Stream:  viaplay logo