Speltips Augsburg – Mainz 6/4: Framåtlutat

Martin Efvergren Publicerat: 5 april 2022

FC Augsburg tar emot Mainz 05 i den 28:e omgången av Bundesliga. Matchen spelas onsdagen den 6 april 2022 med avspark kl 18:30.

Augsburg – Mainz

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Augsburg tog tre viktiga poäng i söndagens hemmamöte mot Wolfsburg i Bundesliga. Brassen Iago gav laget ledningen redan i matchens första minut och man kunde till slut vinna med klara 3-0.

De tre poängen ger att Augsburg placerar sig på en 14:e plats med tre poäng ner till Arminia Bielefeld på kvalplats. Augsburg har i nuläget också en match mindre spelad.

I de senaste omgångarna har man också mött bottenkonkurrenterna Arminia och Stuttgart som ligger på placeringen strax efter Augsburg. I den näst senaste omgången föll man med 3-2 borta mot Stuttgart och dessförinnan slog man Arminia Bielefeld med 1-0 på bortaplan.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 2000 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Mainz är knappa favoriter

FSV Mainz 05 har ett mindre pressat läge än Augsburg då man är nio poäng före i Bundesliga-tabellen. De ligger just nu på en tionde plats men kan vid en seger här kliva upp på en fin sjunde plats. Även Mainz har en match mindre spelad än de övriga lagen i Bundesliga.

Precis som för Augsburg så är det kort vila inför den här matchen. Mainz spelade också ligamatch i söndags då man fick med sig ett 1-1-resultat från bortamötet mot Mönchengladbach.

Augsburg och Mainz möttes senast i oktober och det var då de sistnämnde som kunde vinna på hemmaplan med hela 4-1. Värt att notera är att detta var Mainz första seger mot Augsburg efter sex raka förluster.

Augsburg har haft lätt för Mainz på senare år, men den här säsongen har Bo Svenssons manskap varit det starkare laget. Förutsättningarna är nu jämna där bortalaget gäller som knappa favoriter hos spelbolagen.

Augsburg och Mainz tillhör inte de målgladaste lagen i Bundesliga men deras snitt ligger ändå över 2.5 mål per match. Augsburg har gjort mål i 11 raka matcher och båda lagen har gjort mål i 8 av dessa matcher.

Sammantaget gör detta att jag finner god anledning att tro att båda lagen kommer göra mål här. Det spelas till 1.80 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100% upp till 2000 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.80
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 18:30, onsdag 6 april 2022
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: