Speltips Bayer Leverkusen – Bayern München 17/10: Seriefinal

Axel Sjödin Publicerat: 17 oktober 2021

Vi bjuds på en tysk seriefinal under söndagseftermiddagen då Bayer Leverkusen tar emot Bayern München.

Bayer Leverkusen - Bayern München

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är ligaledarna mot ligatvåan som möts i Bundesliga under söndagen i en match som kan komma att bli riktigt spännande. Det är bara målskillnad som skiljer de båda lagen åt i nuläget då båda lagen toppar tabellen med 16 poäng vardera, Bayern Münchens fyra ytterligare mål är det som gör att de toppar tabellen i nuläget.

Med både Dortmund och Freiburg bara en poäng bakom så finns det en mängd olika scenarion kring hur tabelltoppen kommer att se ut efter helgens omgång.

Bayern München är i alla fall i vanlig ordning serieledare och siktar på sin tionde raka ligatitel i år under nytt ledarskap. Julian Nagelsmann har tagit över rodret i den tyska storklubben och har fått en fin start på säsongen med ligaledning och full pott i Champions League hittills.

De åkte dock på säsongens första förlust precis innan landslagsuppehållet då Eintracht Frankfurt gästade Allianz Arena, vilket gjorde att de andra topplagen kom ikapp inför denna spännande omgång.

US OPEN – SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG FÖR TENNIS JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu för den som ska spela på US Open 2021. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målmarknaden värd att kika på

Bayer Leverkusen har även de en ny tränare då chansade lite genom att hämta in Gerardo Seoane från den schweiziska ligan inför säsongen. Hittills har det i alla fall varit ett lyckat drag då de precis som Bayern hunnit med att vunnit fem matcher, kryssa en och förlora en. Deras enda förlust kom mot Dortmund hemma, men deras tre senaste matcher har alla varit segrar.

Även Leverkusen har lyckats balansera liga- och cupspel bra då de vunnit båda sina matcher i Europa League hittills på ett övertygande sätt och ändå inte tappat i ligan trots ett hektiskt spelschema.

Men Bayern München är ofrånkomligen stora favoriter i ett möte som detta oavsett hur bra Leverkusen presterat. Det förväntas bli ett målkalas då det är seriens två lag som gjort flesta mål som möts och överspelen har låga odds, men att Leverkusen prickar in över 1,5 mål går faktiskt att hitta för lockande 2.20 hos Campobet, vilket blir spelet vi väljer ut.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Leverkusen över 1,5 mål
Odds: 2.20
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 15:30
TV:  viaplay logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: