Speltips Bayern München – Bayer Leverkusen 20/4: Tungviktsmatch

Spelbloggare Publicerat: 20 april 2021

Bortaspelet i Bayer Leverkusen är ett rejält frågetecken och då blir det rimligtvis svårt att räcka till när serieledande Bayern München ska besökas på Allianz Arena. Vi sätter därför vår tilltro till favoriten.

Bayern München - Bayer Leverkusen

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Enbart en vecka har passerat sedan Bayern München, trots bortavinst, åkte ur dubbelmötet mot PSG i Champions League-slutspelet och man kan tänka sig att spelare, ledare och fans alltjämt slickar såren från misslyckandet.

Däremellan har man dock vunnit en match, och det i seriespelet mot tredjeplacerade Wolfsburg – på bortaplan. Därmed har serieledningen befästs ytterligare och ned till närmsta konkurrent, den enda som finns inom räckhåll, RB Leipzig, har man nu ett glapp om sju poäng.

Bayer Leverkusen, i deras tur, hittas på plats sex i tabellen och därmed den sista som leder ut i Europa nästa år. Poäng här och man tar avstamp från jagande konkurrenter i bland andra Borussia M’gladbach samt Union Berlin. Dessutom kan Borussia Dortmund – i alla fall tillfälligt – passeras.

Bayern ett steg närmare titeln

Leverkusen är förstås ett av de tuffare motstånden att ställas mot i Bundesliga – men här sätter vi ändå vår tilltro starkt till Bayern München, som nu enbart har seriespelet och jakten på ännu en titel att fokusera på.

Bortser man från CL-besvikelsen, står Bayern München fortsatt starkt och har 6-1-0 i formraden. Däri hittas exempelvis vinster mot Wolfsburg, Leipzig samt Dortmund. Fastän framförallt Robert Lewandowski alltjämt saknas, men också en radda andra spelare, klarar man av att leverera resultat.

Även Leverkusen har en välfylld frånvarolista – prydd av bland andra Julian Baumgartlinger, Lars Bender samt Timothy Fosu-Mensah – och för deras del är det bortaspelet som delvis satt käppar i hjulen när man haft siktet på högre placeringar. Bara en av de sju senaste vunna, samt fyra förluster.

Och ja, hur ska man då kunna sätta stopp för ett titeljagande Bayern? Det blir svårt, tror vi.

Vi spelar Bayern München med -1,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid uddamålsvinst – till strax under dubbla degen.

  Rygga spelet hos Bet365 – Hämta upp till 1 250 kr i spelkrediter!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Bayern München -1,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,96
Bolag: Bet365
Spelstopp: 20:30
TV: 
Stream:  unibettv logo

Jämför odds: