Speltips Bayern München – FC Köln 27/2: Utklassning

Simon Pålsson Publicerat: 26 februari 2021

Bayern München har sett till att döda all spänning i Champions League-åttondelsfinalen och ska nu bara städa av FC Köln i Bundesliga.

Bayern München - FC Köln

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

En sak är säker och det är att Bayern München går inför en vårsäsong som precis som varje säsong kommer att handla om vilka titlar man faktiskt vinner, inte huruvida man kommer att vinna någon titel.

Förra säsongen vann Bayern München såväl Bundesliga som Champions League och stod, som alla säkert minns, för en slutspelssommar i Europa som saknar motstycke. Då var Bayern München så bra som…. ja, nästan inget annat lag någonsin har varit. Kändes det som i alla fall.

Den här säsongen var man lite trögstartade och led av en baksmälla från sommaren, men sakta men säkert och man vuxit in i säsongen. Just nu känns det som att Bayern München dominerar precis som man ska.

På slutet har Bayern München i för sig snubblat lite i ligan och bjudit in övriga lag i toppracet, men detta för att motivationen kanske tröt lite med Champions League runt hörnet. Det såg man till att kompensera för i veckan då Bayern München körde över SS Lazio.

Med andra ord har Bayern München redan nu dödat dubbelmötet i Champions League och kan åter fokusera helt på ligaprestationerna.

Bayern München vinner

FC Köln är dessutom ett lag som saknar förmågan att slå lag som Bayern München den här säsongen. Från start har man varit en del av bottenstriden och med vårsäsongen kvar att spela pekar det mesta på att vi får se samma sak det här året.

Sebastian Andersson är dessutom skadad och det är en viktig anfallsspelare för klubben. Sebastiaan Bornauw kommer inte heller att kunna spela.

Bayern München saknar tyngre namn, och fler dessutom, med Thomas Müller och Benjamin Pavard fortsatt i karantän. Serge Gnabry och Douglas Costa är övriga tunga namn att nämna, men i mina ögon ska det här inte påverka Bayern Münchens slagkraft i den specifika matchen.

Bayern München vinner och håller nollan spelas till 2,20 gånger såsen hos William Hill.

  Rygga spelet hos william hill – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Bayern München vinner och håller nollan
Odds: 2,20
Bolag: Wiliam Hill
Spelstopp: 15:30, lördag 27 februari 2021
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo