Speltips Bayern München – Frankfurt 10/6: DFB Pokal

Spelbloggare Publicerat: 10 juni 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Eintracht Frankfurt hoppas ha lärt sig en läxa från det senaste mötet mot Bayern München och ska försöka ta revansch när de möter varandra i semifinalen av tyska cupen, DFB Pokal. Men lyckas de? Vi har speltips inför matchen!

  Rygga vårt speltips hos bethard!
Annons. Nya kunder hos Bethard. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Finalplats i potten

Den andra semifinalen av DFB Pokal spelas mellan Bayern München och Eintracht Frankfurt inför ett tomt Allianz Arena.

Den absoluta slutspurten av tyska cupen är tillbaka och finalplatserna ska delas ut. Kvällen före denna match, men innan speltipset var skrivet samt publicerat, ställs Saarbrücken och Bayer Leverkusen mot varandra.

Storfavoriter i såväl denna semifinal enskild som att ta hem cuptiteln är, såklart, Bayern München – den tyska jätten som prenumererar på de stora, inhemska titlarna. Med fyra matcher kvar av Bundesliga toppar de tabellen med ett försprång om sju poäng gentemot Borussia Dortmund nedanför. I praktiken redan klart.

De som ska försöka ställa till med en storskräll är alltså Frankfurt, vars form är svårbedömd och som har varit mycket upp och ner efter omstarten. Fem matcher har renderat i två vunna, två förluster och ett kryss. Ena av torskarna kom faktiskt mot just Bayern München på Allianz Arena – 2-5 i baken – och den andra senast hemma mot Mainz 05, 0-2.

Bayern München – en övermäktig uppgift

Lagen mötte alltså varandra för två och en halv vecka sedan och bortsett från en period kort in i den andra halvleken var Bayern München överlägsna – något som också kan avläsas i siffrorna; 5-2. Skillnaden parterna emellan är betydande.

Bayern fortsätter leverera fantastiska resultat och 4-2-vinsten – siffror som kunde ha blivit större – borta över Bayer Leverkusen senast var den elfte raka fullpottaren. Inte sedan december månad förra året har de heller förlorat.

Med det försprång de har i toppen av Bundesliga, finns alla möjligheter till att gå all in i den här cupsemifinalen. Bayern München är ute efter nya titlar och vi har svårt att se ett halvdant Eintracht Frankfurt förmå att fälla krokben för dem.

Gästerna kommer från en total plattmatch där de, på hemmaplan, förlorade med 0-2 mot Mainz. Knappast den bästa möjliga uppladdningen inför den tuffaste möjliga uppgiften i den tyska klubbfotbollen.

Vi spelar Bayern München med -2,25 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet om de ”bara” vinner med två bollar – till 1,71 x insatsen hos Bethard.

Annons:

  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr i välkomstbonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Bayern München -2,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,71
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:45, onsdag 10/6
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo unibettv logo