Speltips Bayern München – Schalke 18/9: Premiär

Simon Pålsson Publicerat: 15 september 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Bayern München gäller som solklara favoriter inför premiären mot Schalke 04 i tyska Bundesliga fredagen den 18 september 2020.

  Rygga vårt speltips hos Betfair!
Annons. Nya kunder hos Betfair. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Bundesliga var pionjärer under coronasommaren och körde igång sin säsong ordentligt i förtid, medan många andra länder, ligor och lag sysslade med annat. Det gjorde att den tyska fotbollen fick sig ett intressemässigt uppsving där ett tag, även om det hela föll tillbaka till normala nivåer lite senare.

Men det här gjorde också att man kunde bli färdiga med säsongen väsentligt tidigare än övriga, och att man nu har haft ledigt sedan i slutet av juni månad. På det stora hela har sommaren därför varit mer eller mindre normal för lagen.

Men för Bayern München handlade det om att få igång laget igen i augusti, då det var dags för slutspel i Champions League. Då spelade man fyra raka matcher, och tog fyra raka vinster, innan man kunde lyfta pokalen.

Sedan dess har man tappat Phillipe Coutinho och Thiago Alcantara, och laget känns aningen svagare. Men på det hela taget är Bayern München ett mästarlag fortfarande.

Schalke 04 må vara en klassisk klubb, som stod för relativt bra resultat under perioder av förra säsongen, men det är samtidigt inte ett lag som kan mäta sig med Bayern München. Troligen inte ens i en premiär.

Var står Bayern München?

Det är dags för premiär i Bundesliga där Bayern München spelar hemma mot Schalke 04 i en intressant premiärmatch den 18 september 2020.
I februari månad 2017. Det är senaste gången som Bayern München misslyckades med att vinna en match mot Schalke 04, och efter det har man radat upp vinst efter vinst i övertygande stil. Dessutom har man bara släppt in mål i två av matcherna sedan krysset i februari 2017. Det säger en hel del om klasskillnaden.

Det finns väl egentligen massvis med olika sätt att påvisa den enorma skillnad i klass det är mellan Bayern München och merparten av lagen i Bundesliga. Schalke 04 ska ändå vara lite av en outsider, ett lag som slår ur underläge och som kan rubba de största, men Bayern München har varit på en helt annan planet.

Nu är det premiär och det har varit en speciell sommar. I sig kanske det kan vara faktorer som talar för att Bayern München ska klanta till det, och att Schalke 04 ska kunna skrälla. Men å andra sidan finns de tinte så mycket mer än så som talar för det.

David Wagner var en hyllad tränare tidigare, men eskapaderna i Huddersfield har inte direkt höjt hans rykte. Hans-Dieter Flick däremot har ett väldigt starkt rykte, och väntas nu ta Bayern München till en ny, enkel ligatitel i Bundesliga.

Bayern München att vinna och hålla nollan spelas till 2,10 gånger smeten hos Betfair.

Annons:
  Rygga spelet hos Betfair – Få 100 riskfria kronor!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Bayern München att vinna och hålla nollan
Odds: 2,10
Bolag: Betfair
Spelstopp: 20:30, fredag 18 september 2020
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: