Speltips Bayern München – Stuttgart 20/3: Viktigt

Simon Pålsson Publicerat: 20 mars 2021

Bayern München vill inte tappa onödiga poäng i Bundesliga. Nu gäller man som favoriter hemma mot VfB Stuttgart den 20 mars 2021.

Bayern München - Stuttgart

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Som toppstriden i Bundesliga ser ut kommer det att bli spännande hela vägen in i mål, även om Bayern München har som plan att förstöra all typ av spänning så fort man bara kan.

Den skakiga inledningen på säsongen bjöd in övriga lag, men under de sista månaderna har Bayern München varit dominanta på det sätt som vi har gjort oss vana vid under många år.

Det man däremot ska ha med sig den här gången är att Bayern München bara har fyra poäng ner till RB Leipzig och att man möter laget direkt efter landslagsuppehållet.

Som om det inte vore nog med det har Bayern München en tuff kvartsfinal mot Paris Saint-Germain framför sig i Champions League. Det finns med andra ord inte utrymme för att halka efter här i toppstriden, eller bjuda in övriga lag onödigt mycket.

Det kommer att vara en öppen strid mellan Bayern München och RB Leipzig, ett RB Leipzig som dessutom bara kan fokusera på ligaspelet resten av säsongen. Då finns det inte möjlighet att tappa onödiga poäng mot lag som VfB Stuttgart.

Nu har bortalaget i för sig haft en ganska bra säsong och har fem raka matcher utan förlust, med tre vinster under dessa matcher. I höstens hemmamöte förlorade man med 1-3 mot Bayern München och nu tror jag åter att man vågar gå framåt för att vinna.

Intensiv inledning väntar

Om vi bara ser till namnen är det uppenbart att Bayern München har ett par tunga pjäser orta från spel, men om vi däremot ser på den startelva som man väntas formera spelar det egentligen ingen som helst roll.

Det är klart att en spelare som Douglas Costa spetsar till konkurrensen, och att Tanguy Nianzou och Corentin Tolisso är två trevliga spelare att ha i truppen, men jag är inte ens säker på att det här är spelare för startelvan. Det är inte heller säkert att det är spelare som ökar Bayern Münchens chanser att vinna den enskilda matchen.

Men i bortalaget VfB Stuttgart är det uppenbart att tappen man har är av en tyngre sort och att det inte finns samma djup i truppen att plocka spelare från. Med spelare borta får det helt enkelt tyngre konsekvenser.

Nu är det oroväckande att Nicolas Gonzalez ser ut att missa. Sedan tidigare är Clinton Mola och Hamadi Al Ghaddioui inte med, medan Lilian Egloff och Orel Mangala båda står som osäkra kort inför match.

Över 1,5 mål (första halvlek) spelas till 1,75 gånger såsen hos Betsafe. Det blir fullt ös från första stund.

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 1,5 mål (första halvlek)
Odds: 1,75
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 15:30, lördag 20 mars 2021
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo