Speltips Bayern München – Union Berlin 26/2: Seriefinal

Axel Sjödin Publicerat: 26 februari 2023

Söndagskvällen bjuder på en glödhet seriefinal mellan Bayern München och Union Berlin från Allianz Arena.

Bayern München - Union Berlin

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Att vi skulle få se en match av den här betydelsen mellan dessa två lag såhär långt in på säsongen var det inte många som hade kunnat gissa inför säsongsstarten. Men inför omgången så står alltså Bayern München, Dortmund och Union Berlin alla på 43 poäng, samtidigt som Freiburg, Frankfurt och Leipzig är hack i häl.

Den tyska titelstriden kan bli mer intressant än på väldigt många år då Bayern München inte riktigt varit lika dominanta som vi är vana vid, samtidigt som en hel drös lag har stuckit upp som utmanare. Den kanske mest överraskande av dessa utmanare får ändå sägas vara Union Berlin vars framgångssaga bara fortsätter.

Med små medel så har de lyckats bygga ett oerhört svårslaget lag som har kunnat utmana toppklubbarna, trots att de tillhör de lag som har absolut lägst bollinnehav i ligan. Bara nästjumbon Hertha Berlin har ett lägre bollinnehav i dagsläget.

Det är bra att de kan spela utan boll för på Allianz Arena mot Bayern München så kan de mycket väl bli rejält tillbakapressade.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bayern München ses som förkrossande favoriter

Trots att Bayern München leder ligan inför omgången så har det ändå talats om en kris i klubben då de inledde året med fyra raka ligamatcher utan vinst. Samtidigt så har det varit en del blåsväder i klubben kring Manuel Neuer, hans brutna ben, och den avskedade målvaktstränaren, vilket ger känslan av att allt inte är helt harmoniskt i truppen.

Men Champions League är som alltid i fokus för Der FCB och där har de lyckats få med sig en viktig 1-0-ledning mot PSG inför den avgörande returen hemma i Tyskland. Även när det talas om kris i Bayern så kan de mycket väl vinna såväl Bundesliga som Champions League, vilket säger en del om hur dominant klubben är.

Trots att det är en seriefinal så är de också förkrossande favoriter mot Union Berlin nu på söndag. Oddsen ligger samtliga strax under 1.40 för den raka hemmasegern, vilket inte direkt lockar att spela på.

Det är betydligt mer lockande odds på att båda lagen ska lyckas lägga mål här. Bayern München har släppt in mål i sex av deras sju senaste ligamatcher och Union är, trots det låga bollinnehavet, långt ifrån ofarliga framåt. För 1.85 gånger pengarna så spelar vi alltså på ett BLGM-spel hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos Lucky Sports – Dubbla upp eller pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1.85
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 17:30, söndag 26 februari
TV: 
Stream:  viaplay logo