Speltips Bayern München – Werder Bremen 21/11: Tungviktsmöte

Simon Pålsson Publicerat: 20 november 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det är ett riktigt tungviktsmöte som väntar när Bayern München får besök av Werder Bremen i tyska Bundesliga lördagen den 21 november 2020.

Bayern München - Werder Bremen

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen. Nya kunder hos Betway.Bayern München har öppnat säsongen på ett bra sätt och ser ut att dominera sin väg mot en ny ligatitel i Bundesliga, ett bra slagläge för cupguldet i samma land och såklart en bra väg mot slutspelet i Champions League. Som man sig bör.

Nu har man, precis som vanligt när det har varit landslagsuppehåll, inte kunnat träna ihop med spelarna på ett bra tag, men inför lördagen ska alla vara tillbaka i tid och har hunnit träna något pass med laget. Ej att förringa.

Det är också relevant att ha med sig att Bayern München nu vunnit 19 av sina 20 senaste matcher i Bundesliga och att det inte finns något som tyder på att dominansen är på väg åt något annat håll.

Nu möter Bayern München dock ett riktigt klassiskt lag i Werder Bremen, som har sex raka matcher utan förlust och som ser svårslagna ut. Men då ska sägas att Werder Bremen spelat konsekvent mot lite sämre lag och att Bayern München blir den tuffaste, klart tuffaste till och med, utmaningen hittills. Ärligt talat tycker jag inte det känns som att man är på den nivån att man kan störa Bayern München. Märk väl att Bayern München också har 19 (!) raka vinster mot Werder Bremen. Det är nästan svårt att överhuvudtaget ta in.

Odds på Bundesliga

Om vi ser till sommarens förändringar i spelartruppen känns det möjligen som att Bayern München är aningen mer känsliga för skador och andra problem än tidigare säsonger. Alphonso Davies och Joshua Kimmich står nu utanför laget inför den här matchen, där den senare är ett ordentligt tapp. Det är trots allt en av världens bästa spelare på sin position.

Tanguy Nianzou, Corentin Tolisso och Niklas Sulé står alla som potentiella deltagare i matchen för Bayern München, men jag skulle gissa att alla tre står utanför matchtruppen här.

I bortalaget finns inte samma bredd i truppen och ett par tapp blir snabbt kostsamma. Som att man nu saknar anfallaren Niclas Füllkrug inför den här matchen. Däremot kan man få tillbaka Ludwig Augustinsson nu. Det vore glädjande ur ett svenskt perspektiv att få se honom i spel igen. Vidare kan man förtydliga att det finns frågetecken kring spelarna Ömer Toprak, Maximilian Eggestein och Milos Veljkovic.

Rimligen är det klasskillnad här och det är Bayern München som är det dominanta laget. Detta trots att Werder Bremen gör en bättre säsongsinledning i år än förra hösten, som var bedrövlig.

Bayern München vinner och håller nollan spelas till 2,10 gånger smeten hos Betway. Då ska man ha med sig att Werder Bremen konsekvent har spelat mot lag i mitten och nedre halvan hittills. Det blir väsentligt svårare mot Bayern München.

Speltips:

Speltips: FC Bayern vinna och hålla nollan
Odds: 2,10
Bolag: Betway
Spelstopp: 15.30
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: