Speltips Bayern München – Wolfsburg 17/12: Ensidigt

Axel Sjödin Publicerat: 17 december 2021

Bayern München går för sin femte raka ligaseger då de tar emot ett Wolfsburg i dålig form på Allianz Arena.

Bayern München - Wolfsburg

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Der FCB går i vanlig ordning som tåget i Bundesliga och leder som förväntat serien med sex poängs marginal ned till Dortmund inför det stundande juluppehållet. Matchen mot Wolfsburg blir den sista innan ledigheten och de lär vilja avsluta på bästa sätt efter en mycket fin höst i både ligan och Champions League.

I tisdags besegrade de Stuttgart med 5-0 i en total överkörning från Bayern Münchens del, men dessförinnan har fyra raka uddamålssegrar och en förlust i ligan. Det är talande för deras dominans att man höjer lite på ögonbrynen när var och varannat lag inte körs över.

Sedan vinsten mot Dortmund – i en mycket spännande och välspelad match – i början av december så har de i alla fall en bekväm ligaledning och var tillsammans med Liverpool det enda laget som tog full pott i gruppspelet i Champions League.

Inför matchen mot Wolfsburg får de klara sig utan Kingsley Coman som tidigt fick gå av skadad mot Stuttgart samtidigt som det är bekräftat att Joshua Kimmich inte heller kommer spela på grund av lungproblem efter COVID-19.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Väldigt tung säsong för Wolfsburg

Till skillnad från hemmalaget så har Wolfsburg haft en riktigt tuff säsong där de inte har lyckats balansera ligaspel och Champions League alls. Deras topp fyra-placering i fjol känns redan långt borta och de ligger nu på elfte plats i Bundesliga med en horribel form.

På deras sex senaste matcher har de bara tagit en enda poäng och den kom efter ett kryss mot bottenlaget Arminia Bielefeld. De har nu fyra raka förluster i ligan och kom tillslut även sist i sin förhållandevis lätta Champions League-grupp efter att ha förlorat de två sista matcherna mot Sevilla och Lille.

Det finns inte mycket att glädjas över som Wolfsburgsupporter i nuläget och allt pekar på ännu en förlust när de nu ställs mot de mesta mästarna Bayern München. Inför mötet får de dessutom klara sig utan Xaver Schlager, Luca Waldschmidt, Lukas Nmecha och Paulo Otávio bland andra.

Det är inte mycket snack om vilket lag som ska vinna matchen, diskussionen handlar snarare om med hur mycket. Eftersom det är den sista matchen innan julledigheten så lär nog Bayern inte spara på krafterna och därmed anser jag ändå att 1.50 gånger pengarna hos Expekt är godkänt för -1,5 asian på hemmalaget då Wolfsburgs defensiv inte har imponerat på senaste.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Bayern München -1,5 asian
Odds: 1.50
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:30
TV:  viaplay logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: