Speltips Borussia Dortmund – Paderborn 2/1: Tyska cupen

Simon Pålsson Publicerat: 2 februari 2021

DFB Pokal fortsätter tisdagen den 2 februari 2021 när Borussia Dortmund spelar hemma mot ett Paderborn som man ska slå.

Borussia Dortmund - Paderborn

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Så sent som förra säsongen fick Borussia Dortmund spela mot Paderborn två gånger om i den tyska högstaligan Bundesliga, men sedan dess har lagen inte spelat mot varandra då Paderborn numera spelar i 2. Bundesliga.

Säga vad man vill om det, men det är inte ett lag eller en klubb som känns helt mogen för att spela i den högsta ligan i Tyskland ännu. Det finns ett par snäpp kvar att erövra, även om man nu gäller som ett stabilt övre halvan-lag i andraligan.

Nu är det hur som helst dags för cupspel och det är ingen enkel motståndare som man nu ska försöka ta sig an. Inte nog med att man tvingas spela mot Borussia Dortmund, man ska dessutom försöka ta sig an laget på bortaplan. Det är knappast fantastiska förutsättningar på förhand.

Borussia Dortmund är stora favoriter inför den här matchen och man har med sig inte mindre än två 6-1-segrar mot Paderborn sedan 2017. Så sent som 2015 vann man dessutom med 7-1 och det är en tydlig dominans vi pratar om.

Borussia Dortmund har kanske inte den allra bästa formen, men gäller som klar favorit här.

Titelchansen för Borussia Dortmund

Redan nu vågar jag hävda att drömmen om en ligatitel är död för Borussia Dortmund, och inte heller ute i Europa kan jag se hur man ska ta sig hela vägen fram till en titel. Hur bra än Erling Braut Haaland bestämmer sig för att vara.

Med andra ord är det i den tyska cupen som Borussia Dortmund verkligen kan vinna någonting och med många unga, hungriga spelare tror jag att man verkligen försöker göra det.

Borussia Dortmund har gjort minst två mål i sina fem senaste cupmatcher och jag ser framför mig hur man fortsätter på den inslagna vägen.

Borussia Dortmund -2 (asian handicap) spelas till 1,65 gånger smeten hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta upp till 1 250 spelkrediter!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Borussia Dortmund -2 (asian handicap)
Odds: 1,65
Bolag: bet365
Spelstopp: 20:45, tisdag 2 februari 2021
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: