Speltips Borussia Mönchengladbach – Hertha Berlin 27/6: Fullt ös

Simon Pålsson Publicerat: 27 juni 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Borussia Mönchengladbach har stundtals imponerat under året och avslutar gärna säsongen med en vinst mot Hertha Berlin i Bundesliga.

  Rygga vårt speltips hos coolbet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Streama Bundesliga kostnadsfritt! Läs mer om hur – här.

Med en enda omgång kvar att spela har Bundesliga gått in i en fas där flera lag är ordentligt utsatta för ångest, och där det för många supportrar nog inte finns någonting roligt överhuvudtaget i att ens kunna vara på plats för att se misären.

Men det är också ganska glada miner i ett par andra lag, och det finns ett par matcher i den sista omgången som inte gäller särskilt mycket.

När Borussia Mönchengladbach spelar hemma mot Hertha Berlin i den sista omgången förväntar vi oss inte direkt någon ångest, och egentligen är det mest Borussia Mönchengladbach som har någonting att spela för.

För lbickar vi mot tabellen har Borussia Mönchengladbach inte mer än en poäng upp till tredjeplatsen, och man riskerar även att tappa en plats till Champions League om man förlorar i den sista omgången samtidigt som Bayer Leverkusen vinner. Det vill man såklart undvika så gärna det bara går.

Hertha Berlin känns uddlösa

Hertha Berlin har å sin sida haft en ganska stark säsong och stannar någonstans i mitten av tabellen. Det är alltså ingenting att skriva upp i historieböckerna, men heller ingenting att skämmas särskilt mycket för.

På det hela taget har laget haft en ganska pigg säsong, med ett par starka skalper och ett spel som ser bra ut inför fortsättningen. Men med det sagt är det ett par snäpp upp till topplagen, och man har inte samma glöd eller frenesi som motståndarna för dagen.

Här tror vi nog att hemmalaget kommer att kännas mer spetsiga, inte minst för att man har mer att spela för. Så här i slutskedet kommer det att vara en relevant faktor i nästan alla matcher, och någonting att fundera över om du tänkt placera ett bet.

Borussia Mönchengladbach lär rivstarta och vi tror att man vinner den första halvleken till 1,78 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Borussia Mönchengladbach vinner första halvlek
Odds: 1,78
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 15:30, lördag 27/6
TV:  [viasatsportpremium]
Stream:  viaplay logo unibet logo