Speltips Dortmund – Hoffenheim 27/8: Målspelet

Simon Pålsson Publicerat: 26 augusti 2021

Bundesligas helgomgång inleds redan på fredagskvällen när Borussia Dortmund tar sig an Hoffenheim på hemmaplan den 27 augusti 2021.

Borussia Dortmund - Hoffenheim

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det vore onödigt att kalla inledningen på säsongen någonting annat än misslyckad för Borussia Dortmund, trots att man reste sig med en 5-2-vinst direkt i premiären hemma mot Eintracht Frankfurt.

Erling Braut Haaland var inblandad i närmare allt i den matchen, men trots det har norrmannen inte lyckats bygga vidare på det och leda sitt lag till vinster i efterföljande matcher. Borussia Dortmund föll först mot Bayern München i den tyska supercupen, innan man föll borta mot Freiburg i den senaste ligaomgången.

Det gör att Borussia Dortmund plötsligt har halkat efter direkt i Bundesligas topp och är det någonting vi har lärt oss är det att man inte har råd att släppa iväg FC Bayern i onödan.

Nu ställs Borussia Dortmund dessutom inför en tuff match mot Hoffenheim, som har sex gjorda mål framåt under inledningen på säsongen (två matcher) och som jag tycker har ett intressant lagbygge i år.

Förra säsongen klarade Hoffenheim också 2-2 borta mot Borussia Dortmund, och säsongen innan det vann man med otroliga 4-0. Faktum är att man inte har förlorat i Dortmund på flera år. Innan 0-4-matchen fick vi se 3-3.

Men ni ser det tydliga måltemat va?

PROVA COMEON – FÅ 100 KRONOR BONUS! ComeOn är starka på marknader som andra inte tar på lika stort allvar. Gillar du höga odds när du spelar? Då är ComeOn något för dig. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos comeon!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bästa oddset i Bundesliga

Har man någon gång sett ett Borussia Dortmund som inte har ett antal skadade spelare? Det påminner om Arsenal för ett par år sedan hur man i match efter match, omgång efter omgång, inte kan formera sitt allra starkaste lag. Man börjar undra varför det är så.

Inför den här matchen kommer man till spel utan Mateu Morey, Marius Wolf, Nico Schulz, Dan Axel Zagadou, Marcel Schmelzer och med stor sannolikhet även Thorgan Hazard, som har haft problem med en ankelskada.

Thomas Meunier och Julian Brandt ska vara tillbaka från covid-19, men det är oklart huruvida spelarna är redo att starta. Men visst är det otroligt med så många tapp?

I bortalaget saknas Benjamin Hübner och Ermin Bicakcic, samtidigt som Håvard Nordtveit och Pavel Kaderabek är tveksamma till spel. Inga optimala förutsättningar, men likväl ett starkt lag som kommer till spel. Ihlas Bebou ska vara redo igen efter coronasmitta, men med det sagt är det tveksamt om han spelar.

Över 3,5 mål spelas här till 1.90 gånger insatsen hos ComeOn. Det blir fullt ös från båda håll och formen pekar på mål.

  Rygga spelet hos comeon – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 3,5 mål
Odds: 1.90
Bolag: ComeOn
Spelstopp: 20:30, fredag 27 augusti 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: