Speltips Eintracht Frankfurt – Bochum 31/3: Studsa tillbaka

Axel Sjödin Publicerat: 31 mars 2023

Eintracht Frankfurt ställs mot bottenlaget Bochum hemma på Waldstadion under fredagskvällen.

Frankfurt - Bochum

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Landslagsuppehållet kom nog väldigt lägligt för ett Frankfurt som det inte har gått bra för under den senaste månaden. De har tappat mycket i tabellen och har nu halkat efter de andra lagen i jakten på topp fyra-positionerna, samtidigt som de har åkt ut ur Champions League mot ett klart bättre Napoli.

Totalt så är det sex raka matcher utan vinst, där de har förlorat två avgörande möten mot konkurrerande lag om toppositionerna. Därmed blir matchen mot Bochum väldigt viktig ifall de vill hålla sig kvar i striden om topp fyra. Men en kvartsfinal mot Union Berlin väntar också på tisdagen då de möter varandra i cupen, vilket är Frankfurts enda chans på en titel.

Frankfurt har inte råd med några ytterligare poängtapp, men de saknar också ett par nyckelspelare inför helgens match. Den danska stjärnanfallaren Jesper Lindström är fortsatt borta som skadad och Tuta är avstängd inför fredagen. Oliver Glasner lär dock kunna ställa en ganska stark elva på plan ändå och har förhoppningsvis kunnat nyttja landslagsuppehållet till att reda ut Frankfurts problem.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bochum har ett svagt bortafacit

För bara ett par omgångar sedan så låg Bochum längst ned i tabellen, men två väldigt överraskande vinster har tagit dem upp till fjortonde plats helst plötsligt. En tung bortavinst mot formsvaga Köln följdes upp av en imponerande hemmaseger mot Leipzig med 1-0 precis innan landslagsuppehållet.

Bochum verkar precis ha fått lite momentum och har nu fyra poängs marginal ned till nedflyttningsplatserna. Men segern borta mot Köln var också deras första seger på bortaplan under hela säsongen och även om de har haft två imponerande matcher på rad så ska det nog mycket till för att de ska lyckas ta ännu en bortaseger mot ett topplag.

Av de tolv matcher de har spelat på resande fot så har de förlorat tio av dem. Deras hopp nu på fredag är Frankfurts dålig form, då de inte har lyckats producera mycket framåt under de senaste veckorna.

Men det ska mycket till för att Bochum ska ta poäng här ändå. Vi spelar därmed på den raka hemmasegern kombinerat med under 3,5 mål för 2.30 gånger pengarna hos Betinia.

  Rygga spelet hos Betinia – Hämta 120 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Frankfurt & under 3,5 mål
Odds: 2.30
Bolag: Betinia
Spelstopp: 21:00, fredag 31 mars
TV: 
Stream:  viaplay logo