Speltips Frankfurt – Arminia Bielefeld 21/1: Fördel hemmalaget

Martin Efvergren Publicerat: 21 januari 2022

Fredagskvällen bjuder på en match från Bundesliga där Eintracht Frankfurt tar emot Arminia Bielefeld. Matchen spelas den 21 januari 2022 med avspark kl 20:30.

Frankfurt – Arminia Bielefeld

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Eintracht Frankfurt avslutade det gångna året starkt då man tog tre raka segrar i Bundesliga innan juluppehållet. Man besegrade då Leverkusen, Mönchengladbach och Mainz.

Det här året har man inte börjat lika bra då det bara har blivit en poäng på de två matcher man har spelat sedan nyår. I den näst senaste omgången föll man med 3-2 hemma mot Dortmund efter att man tappat en 2-0-ledning i den andra halvleken. Bortalagets två sista mål gjordes i den 87:e och 89:e minuten.

I söndags spelade man sedan 1-1 borta mot Augsburg. Den poängen ger att man står på 28 poäng efter 19 matcher och ligger på en åttonde plats i Bundesliga.

Arminia Bielefeld har tagit 18 poäng på sina 19 spelade matcher och ligger därmed ganska illa till i tabellen. För närvarande har man bara två lag bakom sig där Stuttgart står på samma poäng.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Hemmastarka Frankfurt

Arminia Bielefeld har en motig höst bakom sig men den senaste tidens insatser har varit steg i rätt riktning. Innan juluppehållet vann man sina två sista matcher mot Bochum och RB Leipzig. Det här året har man inlett med två raka 2-2-matcher. I helgen ställdes man mot jumbon Greuther Furth på hemmaplan och att man bara få med sig ett kryss från den matchen var en besvikelse.

När Eintracht Frankfurt och Arminia Bielefeld möttes i den tredje omgången i slutet av augusti slutade det 1-1 efter att hemmalaget Bielefeld kvitterat i den 86:e minuten.

Frankfurt gäller emellertid som favoriter hos spelbolagen inför den här matchen. Ett spel på hemmalaget ger omkring 1.83 gånger pengarna.

Joakim Nilsson är en viktig pjäs i Arminia Bielefelds mittförsvar och defensivt sätt har man gjort det ganska bra så här långt. Ser vi till klubbens resurser är det ingen stor skräll att man är involverade i bottenstriden.

Arminia Bielefeld såg ut att vara på väg uppåt men att släppa in två mål hemma mot den avsågade jumbon Greuther Furth var en missräkning.

Frankfurt är starka på hemmaplan och det mesta talar till deras fördel här. I sin senaste hemmamatch svarade man för en väldigt bra insats mot Dortmund där man till stora delar var det bättre laget. Trots en 2-0-ledning lyckades man alltså tappa till en förlust.

Frankfurt är vassa framåt men inte helt pålitliga bakåt och därför blir mitt spel att Frankfurt kommer göra över 1.5 mål till 1.79 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Frankfurt över 1.5 mål
Odds: 1.79
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:30, fredag 21 januari 2022
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: