Speltips Frankfurt – Bayern München 20/2: Toppmöte

Simon Pålsson Publicerat: 19 februari 2021

Bundesliga är intressant i toppen, men Bayern München känns trots det som ostoppbara mästare med en tredjedel kvar att spela. Nu möter man Eintracht Frankfurt.

Eintracht Frankfurt - Bayern München

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det såg länge ut som att den säsong som vi nu bevittnar i Bundesliga hade potentialen att bli någonting alldeles utöver det vanliga och en säsong som kanske inte riktigt hade synts till i Tyskland på många år.

Bayern München öppnade nämligen säsongen svagt och släppte flera tunga lag förbi sig, samtidigt som då utmanarna radade upp starka trender och såg till att passa på i kölvattnet av storklubbens sämre resultat.

Men sakta och säkert tog sig Bayern München åter in i säsongen och samtidigt som flera andra toppklubbar började blanda och ge mer kunde mesta mästarna hitta sitt sedvanliga lugn. När man väl har den typen av momentum finns det inget lag som kan stoppa den tyska maskinen.

Inte ens Eintracht Frankfurt har kunnat streta emot, trots att den klassiska klubben har haft en stark säsong. Eintracht Frankfurt ligger nu tio poäng bakom och såvida man inte vinner här är det helt kört att försöka ta en ligatitel.

Nu siktar Eintracht Frankfurt istället på Champions League och med en strålande form sedan januari månad bör man ha en god chans att nå dit.

Eintracht Frankfurt kan skrälla

Om det är någon gång som man ska spela mot Bayern München är det förmodligen precis här och nu, sedan laget har en viktig match i Champions League veckan som kommer. Man kan kosta på sig att vaska en match i ligaspelet om det verkligen kniper.

Nu är det aldrig så man agerar, men kanske finns fokus främst på en annan match i det här läget. Det kan räcka för att insatsen mot Eintracht Frankfurt ska bli tillräckligt svag för att man ska tappa poäng.

Det ska också nämnas att Bayern München saknar ett gäng startspelare. Douglas Costa, Serge Gnabry, Thomas Müller och Benjamin Pavard är utanför laget. Tanguy Nianzou, Joshua Zirkzee och målvakten Alexander Nübel likaså.

Eintracht Frankfurt saknar visserligen avstängde Djibril Sow och sjuke David Abraham, samtidigt som André Silva är osäker. Men Luka Jovic känns glödhet och vill nog gärna visa upp sig på den största scenen igen.

Eintracht Frankfurt +1 (asian handicap) spelas till 1,68 gånger såsen hos CampoBet.

  Rygga spelet hos campobet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips:

Eintracht Frankfurt +1 (asian handicap)

Odds: 1,68
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 15:30, lördag 20 februari 2021
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo