Speltips Frankfurt – Leipzig 21/11: Bra odds

Simon Pålsson Publicerat: 20 november 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det är ett fint odds på det raka spelet inför Eintracht Frankfurt mot RB Leipzig i tyska Bundesliga lördagen den 21 november 2020.

Eintracht Frankfurt - RB Leipzig

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen.Oddset har halkat upp på en trevlig nivå när vi ska reka ett speltips inför lördagens matcher i Bundesliga och fokuserar på mötet mellan Eintracht Frankfurt och topplaget RB Leipzig.

Det här är två klubbar som bara sista säsongen tagit kliv åt helt olika riktning. Det kändes som att Eintracht Frankfurt var på väg att etablera sig som ett lag för Europa, men det är numera bara supportrarna som håller den klassen i den klubben. Tappen av Sebastien Haller och Luka Jovic har blivit för tunga, det är uppenbart.

Nu har man en inledning på säsongen som är helt okej, men inte mer än så. Tio poäng gör att man redan har tappat mark gentemot toppen och jag tror att man blir ett mittenlag rakt igenom hela säsongen.

RB Leipzig däremot drömmer försiktigt om en ligatitel, och även om jag tror att det blir svårt är det givetvis ett lag som kommer att ta en Champions League-plats. Det känner jag mig väldigt säker på.

RB Leipzig till högt odds

Eintracht Frankfurt har Ragnar Ache på sin skadelista inför den här matchen, och därtill vet vi att lånet från Napoli, Amin Younes, inte heller kan spela då han har fått tillbaka ett positivt resultat på sitt coronatest efter att ha känt lite symptom i helgen.

Därtill ska man säga att det råder viss osäkerhet kring Obite Evan Ndicka, Jetro Willems och Sebastian Rode. Betydligt mer glädjande är att den viktige nyckelspelaren Filip Kostic ser ut att vara tillbaka i fullt slag från sin knäskada. Det är högst tveksamt om han kan spela en hel match, men det är en viktig spelare i det lite längre perspektivet.

RB Leipzig har Hwang Hee-Chan, lite av en personlig favorit, borta med corona. Det är i för sig inte en spelare som har toppat formen så här i inledningen på säsongen. Vidare är Willi Orban, Marcel Halstenberg och Dayot Upamecano tveksamma. Konrad laimer och Lukas Klostermann är som bekant borta och har så varit länge.

RB Leipzig har inte helt enkelt att hitta en jämn och hög nivå över sina matcher, eller längre perioder, och det oroar lite inför den här matchen.

Men känslan är att 1,95 gånger pengarna är bra betalt för en rak bortavinst. Det går att spela hos CampoBet. Det man ska ha med sig är att man inte vunnit borta mot Eintracht Frankfurt sista säsongerna, men då har skillnaden mellan lagen vuxit till RB Leipzigs fördel.

Speltips:

Speltips: RB Leipzig vinner
Odds: 1,95
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 18.30
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: