Speltips Freiburg – Leipzig 6/3: 5,25-oddsare

Spelbloggare Publicerat: 5 mars 2021

Det blir en brutal 5,25-oddsare till speltips inför Freiburg – Leipzig i den tyska förstaligan. Här anser vi spelbolagen ta bortalagets favoritskap till överdrivna nivåer. Det bäddar för denna högoddsare.

Freiburg - Leipzig

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Freiburg står starkt. Annat kan inte påstås. Klubben hittas på åttonde plats i Bundesliga och är i allra högsta möjliga grad med och slåss om Europaplatserna. Att de närmast kommer från en fantastisk bortaskräll, 2-1-vinst, mot Bayer Leverkusen drar heller inte ner förhoppningarna inför vad som komma skall nu.

För precis en månad sedan stod de även då för en superb insats när Borussia Dortmund värjdes undan med samma siffror. Däremellan bjöds det dock på ett par sämre insatser, så det svänger uppenbarligen om Freiburg – upp och ner.

Här ska de försöka sätta stopp för ett mycket formstarkt RB Leipzig, som jagar serieledning och bara är två poäng bakom ettan Bayern München. Samma lag ställs också i en oerhört tuff match mot nämnda Dortmund timmarna senare, så här finns onekligen chansen att sätta press och tillfälligt kliva upp som herre på täppan.

Inför matchen står det klart att Freiburg har Mark Flekken och Chang-Hoon Kwon indisponibla. Leipzig får klara sig utan Marcel Sabitzer, avstängd, och hans tjänster. Därutöver står Konrad Laimer, Angelino, Dominik Szoboszlai samt Willi Orban som tveksamma.

Storskräll

Leipzig må vara i toppform och den, på pappret, bättre parten. Men det är knappast så att nivåskillnaden ska vara så brutal som oddssättarna vill få det att se ut som – Freiburg underskattas ofta och har levererat mot toppmotstånd på senare tid. Kan Dortmund och Dortmund besegras, då kan även Leipzig dito.

Addera på det hemma-/bortaplansfaktorn och det blir ännu svårare att motivera det stora favoritskapet.

Oddsen har hamnat helt fel och det är egentligen inte mycket till snack om saken – den raka skrällen måste testas. 5,25 x såsen för ettan spelas hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos Leovegas – Hämta 100 kr gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Freiburg vinner, rak etta
Odds: 5,25
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 15:30
TV: 
Stream:  unibettv logo

Jämför odds: