Speltips Gladbach – Leipzig 31/10: Fullt ös

Simon Pålsson Publicerat: 30 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

I grunden är det två oerhört offensiva lag i Borussia Mönchengladbach och Red Bull Leipzig som gör upp lördagen den 31 oktober 2020 i Bundesliga.

  Rygga vårt speltips hos bet365!
Annons. Nya kunder hos bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Kvällsmatchen i tyska Bundesliga är utan tvekan den allra mest intressanta inför lördagens spelschema, när Borussia Mönchengladbach tar sig an RB Leipzig på hemmaplan i ett möte där det inte är enkelt att förutspå hur det hela ska sluta.

Borussia Mönchengladbach gäller som knapp underdog enligt spelbolagen, men med tanke på att man långa stunder gjorde en exemplarisk insats mot Real Madrid i veckan borde det här laget vara ganska på gång.

Då släppte Borussia Mönchengladbach dock in två mål sista minuterna och tappade därmed sin 2-0-ledning, men insatsen i sig borde ändå vara meriterande.

RB Leipzig har gått starkt under säsongsinledningen och ligger faktiskt etta i tabellen med fyra vinster och ett kryss. Men mot Manchester United i veckan föll man igenom fullständigt i en match som slutade 5-0. Där visade man ännu en gång att man knappast är ett lag som är skapt för att hålla nollan i sina matcher.

Målspelet känns helt givet

Borussia Mönchengladbach har med sig ett par ganska tveksamma kort inför den här helgen. Det blir troligen inget spel för Valentino Lazaro, Mamadou Doucoure, Julio Villalba, Laszlo Benes och Denis Zakaria i den här matchen. Däremot vet vi att Andreas Poulsen står utanför laget.

RB Leipzig då? Jo, under inledningen på säsongen har man haft Konrad Laimer och Lukas Klostermann utanför truppen nästa hela tiden. Men det finns nu ett par nya namn som oroar mer. Kevin Kampl brukar vara given på mittfältet, men kan nu behöva stå över för att vilas. Tyler Adams och Nordi Mukiele kommer att testas sent. Däremot vet vi att Amadou Haidara, som varit bra hittills under säsongsinledningen, behöver stå över på grund av corona.

I mina ögon är RB Leipzig ett något bättre lag, men samtidigt är skillnaderna inte jättestora. Med ett par spelare borta, på bortaplan, pekar det mesta snarare på att vi får sett jämnt möte.

Båda lagen göra mål spelas till 1,50 gånger smeten hos Bet365.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 250 spelkrediter!
Annons. Nya kunder hos bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Blgm – ja
Odds: 1,50
Bolag: Bet365
Spelstopp: 18:30, lördag 31 oktober 2020
TV:   c mORE
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: