Speltips Greuther Fürth – Bayern München 24/9: Utklassning

Simon Pålsson Publicerat: 24 september 2021

Greuther Fürth bör rimligen inte ha någon som helst chans hemma mot Bayern München i Bundesliga. Allt talar för bortalaget.

Greuther Fürth - Bayern München

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Om det är någonting vi har lärt oss om Bayern München genom åren är att det konsekvent är ett lag som steppar upp i matcher där motivationen hade kunnat vara ett problem. Det är ett lag, det är en klubb och det verkar också vara en samling spelare som bara älskar att vinna.

Det gör att man måste gälla som favorit även inför den här matchen.

Bayern München öppnade säsongen med ett poängtapp, men efter det har man fyra raka vinster, och de flesta i övertygande stil.

I tre raka matcher har man gjort minst fyra mål framåt och ser vi till den totala målskörden är den uppe på vansinniga 20 mål efter fem omgångar. Det verkar inte gå att stoppa Bayern München.

Nu har nykomlingen Greuther Fürth öppnat säsongen svagt i defensiven, med hela 13 insläppta mål på fem omgångar. Men det tuffaste laget man har mött hittills är Wolfsburg. Vad händer då när man ska möta Bayern München, Borussia Dortmund eller RB Leipzig? Det kan bli svettigt värre.

Just nu är Greuther Fürth dessutom jumbo i tabellen med en enda poäng och där lär man vara under stora delar av säsongen. Men det är knappast i dessa matcher som laget är tänkt att ta sina livsviktiga poäng.

Odds på Bundesliga

Greuther Fürth har inte spelat mot Bayern München sedan 2013 när man senast var i Bundesliga och då föll man med 2-0 och 3-0 i matcherna. Men skillnaden mellan lagen är mest troligt ännu större nu.

Bayern München spelar visserligen mot Dynamo Kiev i veckan, men efter 3-0 mot FC Barcelona i premiären av Champions League finns det ingen stress inför den matchen. Dessutom spelar man på hemmaplan och behöver ärligt talat inte ta den i beaktande särskilt mycket om ni frågar mig.

Därför räknar jag blint med starkast möjliga lag från Bayern München här och 7-0-vinsten mot Bochum senast kan rent av överträffas här.

Min känsla är i alla fall att det blir en utklassning och en ganska ordentlig sådan. Det bästa möjliga laget lär stå på banan för Bayern München, som självklart redan toppar Bundesliga.

Bayern München -2,5 spelas till 1.77 gånger insatsen hos Interwetten.

  Rygga spelet hos interwetten!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Bayern München -2,5
Odds: 1.77
Bolag: Interwetten
Spelstopp: 20:30, fredag 24 september 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: