Speltips Hertha Berlin – Bayern München 5/2: Ostoppbara

Simon Pålsson Publicerat: 5 februari 2021

Bayern München måste nästan ses som helt ostoppbara i Bundesliga när man har fått upp ångan på allvar. Nu möter man Hertha Berlin.

Hertha Berlin - Bayern München

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

En viktig sak att ha med sig är att det alltså är Union Berlin och inte lokalkonkurrenten Hertha Berlin som varit säsongens utropstecken i den tyska toppfotbollen. Det är med andra ord inte en motståndare som nu ska skrämma Bayern München som väntar på fredagskvällen.

Men det finns egentligen flera anledningar till att Hertha Berlin inte bör skrämma Bayern München på förhand. Den allra tydligaste är den som Bayern München styr över själva – att man befinner sig ett sånt otroligt slag just nu.

Med fyra raka vinster på ligaspelet, 17 vinster på sina 20 senaste bortamatcher i Bundesliga och en serieledning som drygas ut mer hela tiden känns det som att Bayern München nu har hittat tillbaka till det där oslagbara sättet att ta sig an sina matcher.

Bayern München ser riktigt vassa ut och har dessutom hållit nollan i två av sina fyra senaste matcher. Det gör att det Hertha Berlin som nu ska ta sig an Bayern München måste gälla som underdog.

Kom också ihåg att Bayern München bara har förlorat en av sina 20 (!) senaste matcher mot Hertha Berlin. Det är svindlande siffror.

Bayern München smäller till

Bayern München har som alla vet en helt otrolig offensiv och den här fått alltmer spelrum på senare tid, och just nu snittar laget tre gjorda mål per match. Det är ett facit som inget annat lag i Bundesliga är i närheten av att matcha.

Med formen man har nu, där Bayern München alltså vunnit både efter första och andra halvlek i fyra raka matcher, finns det inte riktigt utrymme för Hertha Berlin att ställa till det. Tror jag.

Hertha Berlin har fem raka matcher utan vinst i Bundesliga och börjar alltmer närma sig bottenstriden. Då är det helt fel läge att spela mot Bayern München, även om det råkar vara på hemmaplan.

Bayern München -1,5 spelas till 1,78 gånger smeten hos Betsafe.

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Bayern München -1,5
Odds: 1,78
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 20:30, fredag 5 februari 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: