Speltips Hertha Berlin – Bochum 4/2: Mittenmöte

Martin Efvergren Publicerat: 4 februari 2022

Fredagskvällen bjuder på en match från Bundesliga där Hertha Berlin gästas av VfL Bochum. Matchen spelas den 4 februari 2022 med avspark kl 20:30.

Hertha Berlin – Bochum

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. CASINO-TIPS

Hertha BSC har inte fått någon bra start på det här året. Efter juluppehållet har man spelat fyra matcher av vilka man förlorat tre och en oavgjord. Totalt har man tagit 22 poäng på 20 spelade matcher, vilket ger en 13:e plats i Bundesliga.

Senast blev det förlust med 4-1 hemma mot FC Bayern och det är väl ett resultat som man inte kan säga så mycket om. Desto värre var det att man dessförinnan föll i derbyt mot Union Berlin i den tyska cupen.

Nu tar Hertha Berlin alltså emot ett VfL Bochum som är nykomlingar i Bundesliga efter att ha vunnit 2. Bundesliga förra säsongen. Man har, så här långt, klarat sig väldigt bra i sin återkomst till högstaligan. Efter 20 matcher har man tagit 24 poäng och därmed två poäng bättre än Hertha och ligger en elfte plats i tabellen.

VÄRLDENS MEST POPULÄRA SPELBOLAG! Vill du spela hos världens största spelbolag, som har odds på allt du kan tänka dig? Hos bet365 får du dessutom hela 1 250 spelkrediter som ny kund. Läs mer eller registrera dig här!

  Till bet365!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Målsnåla Bochum

Bochum är med knapp marginal före Hertha Berlin i tabellen och man har även en något bättre trend. Senast spelade de 2-2 hemma mot FC Köln och dessförinnan slog man ut Mainz ur tyska cupen.

Det här är det andra mötet mellan Hertha BSC och VfL Bochum den här säsongen. De möttes senast i den fjärde omgången av Bundesliga i mitten av september. Det mötet slutade med en 3-1-seger för bortalaget Hertha.

Förutsättningarna inför det här mötet är jämna. Hemmaplansfördelen gör Hertha Berlin till knappa favoriter hos spelbolagen. Ett spel på att Hertha vinner ger omkring 2.28 gånger insatsen.

Men Bochum är ett hårt arbetande lag som sällan bjuder motståndarna på speciellt mycket. De är också Bundesligas näst målsnålaste lag med en målskillnad på 19-29. Man kommer visserligen från en 2-2-match men dessförinnan hade man fem raka ligamatcher där det gjordes under 2.5 mål totalt.

Thomas Reis Bochum är mer defensivt inriktade än de flesta andra lag i den här serien och det har varit deras främsta styrka den här säsongen. Hertha Berlin har fortfarande inte vunnit någon match under 2022 och man lär bjudas på tufft motstånd även här.

Jag tror på en jämn batalj mellan två mittenlag där Bochum lär komma att vara mest nöjda med en poäng och spela därefter. Bochum har en målsnål historik och jag finner anledning att tro att inte heller den här matchen kommer att bli något målkalas. Mitt spel blir därför under 2.5 mål totalt till 1.90 gånger pengarna hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.90
Bolag: bet365
Spelstopp: 20:30, fredag 4 februari 2022
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: