Speltips Hertha Berlin – Eintracht Frankfurt 25/9: Målspel

Simon Pålsson Publicerat: 25 september 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Eintracht Frankfurt åkte på ett poängtapp direkt, men vill nu ta fler poäng mot Hertha Berlin i Bundesliga den 25 september 2020.

  Rygga vårt speltips hos william hill!
Annons. Nya kunder hos William Hill. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Bundesliga är inte mer än en omgång gammal, och så här tidigt på säsongen ska man såklart akta sig från att dra för stora växlar, eller resonera för högt och brett om specifika lags möjligheter att göra en bra säsong.

Men det finns redan nu ett par oroväckande tendenser, och för den som håller Werder Bremen varmt om hjärtat var det ingen bra inledning på säsongen. Man föll direkt mot Hertha Berlin med klara 1-4 på hemmaplan, och kanske ska det ändå ses mer som ett styrkebesked av huvudstadslaget?

Nu har man med sig resultat inför fredagens möte med Eintracht Frankfurt, ett lag som man förra säsongen förlorade stort mot på hemmaplan.

Eintracht Frankfurt öppnade dock säsongen med ett poängtapp direkt, och det lag som redan förra säsongen försvagades markant har inte blivit starkare spelarmässigt inför höstens säsongsstart. Det gör att vi verkligen kan se hur Eintracht Frankfurt ska förlora här, och att spelbolagen håller hemmalaget som favorit känns logiskt.

Öppen historia i Berlin

Hertha Berlin har fått öppna den här säsongen utan Javairo Dirosun, som inte har varit i speldugligt skick, och som inte ser ut att vara det på ett tag. Det rör sig om ett problem i låret, och att det är en hamstringskada är nog ingen särskilt vågad gissning i dessa tider. Santiago Ascacibar är tänkt att vara en viktig spelare, men han är fotskadad och ser ut att missa någon match till, även om det ser klart bättre ut nu.

Märk väl att lagkaptenen inför den här säsongen, Dedryck Boyata, däremot ser ut att kunna göra comeback efter att ha haft en mindre skada. Det ser också anfallaren Krzystof Piatek ut att göra, efter att han tidigare suttit i karantän. Som bekant är det en livsfarlig målskytt som är oerhört viktig för laget.

Om vi i stället tänker på bortalaget finns det två tunga tapp i muskelskadade Obite Evan Ndicka och den knäskadade Jetro Willems, som alltså har kommit från den engelska klassiska klubben Newcastle. Det här gör att man i bortalaget kan formera ett starkt lag med flera tunga namn.

Hertha Berlin visade fin form i premiären, och har nu ett klart bättre lag inför den här andra omgången.

Båda lagen göra mål spelas till 1,60 gånger smeten hos William Hill.

Annons:
  Rygga spelet hos william hill – Få 100 kronor freebet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – ja
Odds: 1,60
Bolag: William Hill
Spelstopp: 20:30, fredag 25 september 2020
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: