Speltips Hoffenheim – Bayern Munchen 12/3: Toppmöte

Martin Efvergren Publicerat: 11 mars 2022

Tabellfyran TSG Hoffenheim tar emot serieledarna Bayern Munchen i Bundesliga. Matchen spelas lördagen den 12 mars 2022 med avspark kl 15:30.

Hoffenheim – Bayern Munchen

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

TSG Hoffenheim är tillbaka i toppstriden av Bundesliga den här säsongen och i de senaste omgångarna har man stärkt sin position. Efter en sämre inledning på det här året har man hittat formen igen och kommer till det här toppmötet med fyra raka segrar bakom sig.

I söndags besegrade man FC Köln med 1-0 borta och dessförinnan vann med 2-1 hemma mot Stuttgart efter att ha vänt ett 0-1-underläge under matchens slutminuter. Hoffenheim står därmed på 43 poäng efter 25 spelade matcher, vilket ger en fjärde plats inför den här helgens omgång.

FC Bayern är ganska många poäng före Hoffenheim, men Bundesliga är ännu en bra bit från avgjord. Just nu står Bayern Munchen på 59 poäng och är därmed nio poäng före Dortmund som dock har en match mindre spelad.

VÄRLDENS MEST POPULÄRA SPELBOLAG! Vill du spela hos världens största spelbolag, som har odds på allt du kan tänka dig? Hos bet365 får du dessutom hela 1 250 spelkrediter som ny kund. Läs mer eller registrera dig här!

  Till bet365!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Släkten är värst?

FC Bayern har, i stort sett, varit överlägsna den här säsongen men poängmässigt finns det fortsatt viss nerv kvar. Detta då Julian Nagelsmanns manskap har gått på en handfull plumpar. Färskast i minnet är förlusten mot Bochum med 4-2 i mitten av februari.

Men nu kommer man från ännu en styrkedemonstration i Champions League. I tisdags körde man Salzburg med 7-1 och är därmed klara för kvartsfinal. Av den insatsen att döma kommer Hoffenheim få det tufft här.

Hoffenheim och FC Bayern möttes senast i Munchen i oktober. Det mötet vann hemmalaget med klara 4-0.

Uli Hoeness brorson Sebastian Hoeness, med förflutet i Bayerns organisation, tog över Hoffenheim i somras och har lyft klubben. Släkten är värst brukar det ju heta, men jag har ändå svårt att se att man ska kunna skrälla här.

FC Bayern har, som sagt, åkt på en och annan nit men känslan är att de höjer sig ytterligare en nivå beroende på motstånd. När man nu ställs mot tabellfyran lär man vara fullt påkopplade.

Hoffenheim är, precis som FC Bayern, ett offensivt inriktat lag som både gör och släpper in en hel del mål. Mycket talar därför för att det kommer att bli en öppen matchbild. FC Bayern brukar vara bäst på att hantera den typen av fotboll och jag tror att man vinner den här matchen med viss marginal. Mitt spel blir därför Bayern Munchen -1 (asian handicap) till 1.95 gånger pengarna hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: FC Bayern -1 (asian)
Odds: 1.95
Bolag: bet365
Spelstopp: 15:30, lördag 12 mars 2022
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: