Speltips Hoffenheim – Hertha Berlin 29/10: Jämnt i tabellen

Axel Sjödin Publicerat: 29 oktober 2021

Från Bundesliga inleds den tionde omgången med ett mittenmöte mellan Hoffenheim och Hertha Berlin.

Hoffenheim - Hertha Berlin

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Inför omgången är det väldigt jämnt mellan de båda lagen då det bara är en poäng som skiljer dem åt. Hertha befinner sig på tionde plats med tolv inspelade poäng medan Hoffenheim är precis bakom dem på elfte plats med en poäng mindre. Båda lagen ser nog därmed sin chans att ta ett kliv upp i tabellen på fredagskvällen.

Hemmalaget har haft en skakig säsongsinledning där resultaten varierat en hel del, men sedan slutet av september har de i alla fall återigen börjat plocka upp trepoängare igen. De har varit betydligt starkare på hemmaplan hittills och det är där som sju av deras elva poäng har hämtats, trots att de har spelat en match mer på bortagräs såhär långt.

Två av bortamatcherna har förvisso varit mot Dortmund och nu senast mot Bayern München där de förlorade med 0-4, men även mot väldigt överkomligt motstånd såsom bottenlaget Arminia Bielefeld och Stuttgart har de misslyckats med att vinna.

Men fredagens möte spelas i alla fall hemma på Rhein-Neckar-Arena för Hoffenheims del och där bör de ha goda möjligheter att gå för trepoängaren. De får dock klara sig utan Christoph Baumgartner som testats positivt för COVID-19 samtidigt som Marco John, Pavel Kaderábek och Benjamin Hübner alla finns med på skadelistan.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Stigande form för Hertha

Hertha Berlin har även de haft en skakig inledning på säsongen där de förlorade sina tre öppningsmatcher, men därefter har saker och ting trots allt förbättras för Berlinklubbens del.

De har faktiskt två raka segrar i bagaget mot Eintracht Frankfurt och Borussia Mönchengladbach, två lag som båda var med och stred om Europaplatser i våras, men som inte har öppnat säsongen särskilt imponerande under hösten.

Hertha har flera spelare som är tveksamma till spel men nära comeback där bland andra Kevin-Prince Boateng, Krzysztof Piatek och Niklas Stark ingår. Piatek lär troligtvis vara redo och är såklart en förstärkning för bortalaget här.

Hoffenheim är dock klara favoriter hos spelbolagen, vilket inte är så konstigt med tanke på deras starka hemmaspel såhär långt. Men Hertha har trots allt vunnit två raka nu och oddsen är lite för låga för att motivera spel på den raka ettan här. Istället kikar vi på målmarknaden och att båda lagen gör mål.

Då Hoffenheim stått för tio mål på sina fyra hemmamatcher samtidigt som Hertha lagt mål i samtliga matcher utöver mötena mot toppmotståndarna Bayern München och Leipzig så ser chanser goda ut för att spelet går in. För 1.65 hos Campobet kör vi alltså på ett BLGM-spel här.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1.65
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:30
TV:  viaplay logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: