Speltips Hoffenheim – Stuttgart 25/2: Pressat bortalag

Martin Efvergren Publicerat: 25 februari 2022

Topplaget Hoffenheim tar emot ett formsvagt Stuttgart i den 24:e omgången av Bundesliga. Matchen spelas fredagen den 25 februari 2022 med avspark kl 20:30.

Hoffenheim – Stuttgart

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

TSG Hoffenheim inledde det här året svagt då man föll i fyra raka matcher under januari och februari. Nu ser man dock ut att ha hittat rätt igen då man kommer från två raka segrar i Bundesliga. I tabellen ger det att man står på 37 poäng efter 23 matcher och ligger på en femte plats, på samma poäng som både Leipzig och Freiburg.

I helgen tog man en stark bortaseger mot Wolfsburg. Detta efter att man vänt ett 1-0-underläge till seger med 2-1 under slutskedet av matchen. I omgången dessförinnan besegrade man Arminia Bielefeld med 2-0 på hemmaplan.

Hoffenheim strider för en plats i Champions League nästa säsong medan Stuttgart enda ambition i det här läget är att klara sig kvar i Bundesliga. Deras form är svag och man ligger just näst sist i serien med fyra poängs marginal upp till Hertha Berlin ovanför strecket.

VÄRLDENS MEST POPULÄRA SPELBOLAG! Vill du spela hos världens största spelbolag, som har odds på allt du kan tänka dig? Hos bet365 får du dessutom hela 1 250 spelkrediter som ny kund. Läs mer eller registrera dig här!

  Till bet365!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Fördel Hoffenheim

Stuttgart slutade på nionde plats i Bundesliga förra säsongen, men den här säsongen har man successivt bara blivit alltmer fast förankrade i botten. Man kommer till den här matchen med åtta raka ligamatcher utan seger och totalt har man bara tagit två poäng på dessa matcher.

Efter fyra raka förluster såg man emellertid ut att gå mot segern hemma mot Bochum i lördags. Men så blev det alltså inte då bortalaget kvitterade till 1-1 på straff på tilläggstid.

Ett mycket tung poängtapp för ett Stuttgart vars situation börjar bli alltmer pressad. Pellegrino Matarazzo har lett laget sedan 2019, men nu kan hans dagar vara räknade om inget trendskifte sker väldigt snart.

Näst Hoffenheim och Stuttgart möttes i oktober var det dock de sistnämnda som gick segrande. De vann då på hemmaplan med 3-1. Därmed har man vunnit de två senaste mötena lagen emellan.

Men nu är läget ett annat. Stuttgarts form är svag och läget i tabellen är prekärt. De är nu pressade att börja ta poäng, men jag har svårt att se att man kommer lyckas med det här. Det mesta talar till Hoffenheims fördel och jag finner anledning att tro att man kommer vinna den här matchen med viss marginal. Mitt spel blir därför Hoffenheim -1 (asian handicap) till 1.91 gånger pengarna hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Hoffenheim -1 (asian)
Odds: 1.91
Bolag: bet365
Spelstopp: 20:30, fredag 25 februari 2022
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: